Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bencze

    senior tag

    válasz kristof123 #11590 üzenetére

    Ha nem taposod be fenékig hanem elég finoman (kb 2mm) pöcögtetni akkor olyat érdemes amit nem kell teljesen lenyomni. Kék, zöld, clear, barna. Ezekből tudtommal a barna nem kattan, ha a hang nem zavar viszont elég fent van az érintkezési pontja (ez jó) de gyenge a rugója és én pl alig érzem az enyémen.
    Játékra a zöld talán jobb lehet, olyasmi mint a kék (kattanós) de erősebb rugóval. A clearnek talán még erősebb a rugója, sokan ki is cserélik, de erről tudok a legkevesebbet...

    Kéket és barnát talán találsz tapogatásra a fővárosban, a másik kettőt kétlem. Annyit még tudok, hogy a cm storm quickfire rapid készült mostanában zöld kapcsolóval is, mint jó nevű modell az érdekelhet esetleg, de személyes tapasztalat nincsen vele (és nem lehet itthon kapni, ha találsz Európában annak már örülj).

    Szerk. bottom outolós is jó lehet ha nem túl erős a rugója, pl a piros kapcsoló ami - nem tudom személyesen mennyire - de sokan veszik játékra ÉS írásra emiatt, hogy a rugója nem olyan erős mint a feketének.

    [ Szerkesztve ]

    -= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

Új hozzászólás Aktív témák