Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pitu

    aktív tag

    Sziasztok!

    Kb. 1 hét múlva aktívan autót kezdek majd keresni. 1.6mFt-ot szánok átírás/szervíz nélkül a vásárlásra. Fontos hogy legalább 2 gyerekig kompatibilis legyen. Benzinest szeretnék, mert évi ~7-8ezer km-t használom az autót.
    1.6-os Octavia-kat nézegetek, szerelőm I-es ajánlott, de én nem zárom ki a II-eseket sem. Próbálom elkerülni az ex rendőrautókat, így a fehér szín kapásból kizáró ok (+nem is tetszik). Szerintetek is érdemes ekkora összegnél inkább egy fiatalabb I-est nézni?
    A másik kiszemeltem 1.4 v. 1.6-os Toyota Corolla lenne, lehetőleg kombi. Jó lenne Japánban összeszereltet találni, de nem feltétel. A Toyota híres a megbízhatóságáról, de aggaszt hogy egy lerúgott példányra szintén sok pénzt lehet azért locsolni.

    Előzmény: 2002-es 1.2-es G Astra. Sajnos egy balfék szerelőnek köszönhetően a gatyám ráment az autóra, ill. saját bőrömön kellett megtapasztalnom hogy eléggé alulmotorizált. (Miskolc-Szilvásvárad bükkön keresztül katasztrófa volt 2 fő + 1 gyerekkel) Ezért pl. tuti nem fogok 1.4-es 75le-s Octavia-t venni. :)

    Ahogy az előző autómnál is, most is rászánom azt az x ezer ft-ot az átvizsgálásra. Esetleg ha tudtok a fenti feltételeknek megfelelő, megbízható, viszonylag olcsón fenntartaható autót, akkor várom a javaslatokat.

    Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák