Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dany007

    veterán

    válasz DeFranco #48781 üzenetére

    "Azért abba a hibába ne ess bele, ha komolyra fordul a vételi szándék"

    Nem, természetesen nem. De igyekszem ennek a kockázatát a minimálisra csökkenteni.
    Meg persze előtte majd kikérem az itteniek véleményét is ha már konkrét jelöltek lesznek. Mást nagyon nem tudok tenni. Minimum ~ 10 évre tervezek autót venni ha veszek is. Nem vagyok az a cserélgetős fajta semmilyen téren, úgyhogy muszáj lenne kifogni egy jót. :)
    Ahogy a gyerek egyre növekszik, egyre több helyre kell vinni, meg egyéb okokból is több km-t kell majd megtennem.

    Ez az Omega se lesz örök életű. Főleg, mikor tegnap csekkoltam az olajszintet feltűnt, hogy a motorblokk oldalán csúnya sárgás-feketés réteg van. Olyan olajos víz keveréke, nem tudom. De mikor még a Rover-ba voltam szerelmes, na ott írták, hogy ez hamarosan bekövetkező motorhibára utal. De azért még kibírhatná egy kicsit.
    És ugye azt meg megbeszéltük otthon, hogy 70-100k-t vagy többet - ha esetleg motorcsere lenne vagy hasonló - biztos nem fogunk rákölteni erre az autóra.

    @whitezo88: elvileg most műszaki előtt átnézték. Bár lehet ennyire nem mélyedtek bele.

    @tomcsi23: Na, nekem ez így nincs meg. Mindig érzésre váltok. Alacsonyabb fokozatoknál nem nézek se sebességet se fordulatot. Annyi szent ha 50 környékén teszem 5.-be akkor az még éppenhogy nem dadog le, 40-nél már biztos 4.-et kell kapcsolni. Persze ez nem 1,3-as. :)

    @JanR: Remélem, elsőre furcsa volt. De aztán megszoktam.

Új hozzászólás Aktív témák