Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Revolit

    senior tag

    válasz Bdanyy #42932 üzenetére

    Szintén Üllői - nagykőrösi :)

    Egyébként én is 99-01 közöttieket néztem főleg, igazából azért írtam 01-04-et, mert azok a faceliftesek és jó lenne ha... de mindegy, ennyi van rá, ha szép állapotban van jó a 99-es is.
    A karcok/parkolási sérülések egy bizonyos fokig nem érdekelnek, sőt az sem ha volt kocc és törött a lámpa stb., de azért van egy határ. Tehát a 4 sarkos amit írtam, ott az egyik saroknál meg volt repedve/törve tobb helyen is a sarka, az azért nagyon nem volt szép pl. Meg volt ott más probléma is (ajtá alja eléggé rozsdásodott, de ez úgy hallottam ford-betegség, azért is néztem mindegyiknél, és azért még 99-ben is volt, ami nem rozsdásodott ott!! )

    Kérdés: egyiknél (szépen ki volt suvickolva úgyhogy eléffé feltűnt) a motortérbe benézve láttam, hogy a jobb első felfüggesztésnél alja tájékán vannak ilyen csatlakozó elemek, ami a csatlakozás környékén nagyon rozsdás volt, de msáhol nem, és elég iparos munkának tűnő pontforrasztás volt. Nekem ez nagyon nem tűnt gyárinak :F vagy simán lehetett? Nem tudom mennyire érthető mire gondolok, sajnos nem nagyon vágom a dolgok neveit :B
    Másik oldalon meg nem láttam, hogy milyen, mert aksi meg műanyag takaró elemektől nem lehetett látni.

Új hozzászólás Aktív témák