Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vismajor01

    addikt

    válasz AssAssynn #211457 üzenetére

    Nem halottál még róla? Még filmekben is volt :D Mondjuk főleg az USA-ban, de ja, a csigalassúság szinonimája.
    [link]

    Ezt elmondva, azért az is igaz hogy 50-60ig viszont nagyon szépen ugrik, szal lámpától-gyorsbesorolás az simán megy vele, tehát városba amúgy teljesen jó és király. Nekem nem is ezzel volt bajom, hanem az hogy autópályán viszont elvérzik, 130-nál lepadlózod és WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ de nem megy sehova :D

    Én azt szerettem benne, hogy "űr" autónak szánták a 2000es években, de már akkor is tudták h csúnya. Megbizhatósággal újonnan nyilván nem lehet reklámozni, és a fogyasztás is épphogy elkezdett fontossá válni, úgyhogy úgy fogták meg a vevőket h telepakolták olyan cuccokkal ami akkor csak premiumban volt, 4x elektromos ablak, tempomat, digit klima, tolatókamera, JBL hifi, kulcs néküli nyitás-inditás-zárás. Egy rövid ideig egyszerre volt meg a Priusom és feleségem Pug 206-osa, a 206 2007es volt a prius meg 2005 :DErre a Pugban még klima se volt, nemhogy tempomat meg elektromos ablak meg tolatókamera meg automataváltó... :D Persze ma már 2.5 millióért kapsz újabb kisautót amibe mindez benne van, de 2005-ben ez nem kis királyság volt.

    Amúgy 2.5-ért már én se vennék Priust :N Hármasat amúgyis kerülném, 4-es meg nagyon drága. Akkor már inkább Aurist. Ha meg nagyobb hely kell akkor RX-et, múltkor is láttam egyet 2.7-ért csoportba.

    Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H

Új hozzászólás Aktív témák