Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz pumpa1 #195339 üzenetére

    Ennyi; még egy szavazat a tájékozatlanságodra. De ez egy fórum, írd le a te tapasztalataidat, konkrét információidat te is. :R

    Xsara Picasso, főleg fl után megnézheted milyen megbízhatóság szempontjából (kereshetsz megbízhatósági statisztikát is, amíg szerepelt bennük egyterű külön, nézhetsz használt teszteket is, stb; írd majd be ide pár mondatban, hogy mit találtál).
    2004-től 2019-ig Xsara Picassoztam, aktív tag voltam a fórumán és találkozókon, apám autószerelő/autóalkatrész kereskedő volt, meg érdekelnek az autók. Családban is volt több Picasso ismerősöknél is, találkoztam ezzel azzal (igen, cseréltünk is preventíven hátsó lengőkarcsapágyat 206ban meg az első Picassoban is). PSA-s autókat valamivel jobban ismerem a többinél.
    Anyámnak Agilája (WagonR+ tesó, a régi) van, nem sorolom mi volt vele az elmúlt pár évben, de már gazdasági tk lenne gatyába rázni. Tudom, nem S betű van az orrán hanem villám, ez az oka annak hogy olyan, amilyen.
    Splash is élhető, szerintem nem jobb meg nem is rosszabb az átlagnál, valamennyi utánamentem annak is, mert nejemnek ezt akartam a C3 előtt (azt pedig ő szerette volna, én első körben kihagytam mert azt hittem a 206 tesója, de gyakorlatilag csak a motor közös (de ECU nem), mindenben full más). [link].

    Nyilván a legtöbb a (korábbi és aktuális) tulajon múlik.

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ:új Bryton Gardia radar 32k, Újszerű Garmin Vivoactive 5 fehér 65k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák