Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TrollBalint

    addikt

    Sziasztok,

    amit kinéztünk autót, néhány perccel azelőtt, hogy odaért volna a szerelő megnézni, lefoglalózták, úgy hogy most újra autókeresés jön... Viszont úgy döntöttem, most nem feltétlenül ragaszkodok a Toyotához :) Mit tudnátok ajánlani a következő igényekhez:

    - Benzines legyen (vagy hibrid benzines, de az a keret miatt nem annyira fér bele)
    - Árban a 4 millió a maximum. (csak az autó ára, minden egyéb költség nélkül) (4,5 ha nagyon-nagyon jó vétel :) )
    - viszonylag ritkán használjuk, akkor viszont nagyobb távokra (100+ km) hétvégente leutazni rokonokhoz / barátokhoz havonta 1-2 alkalommal.
    - Legyen nagy és kényelmes utazó autó (akár 4 embernek is) , külön jó pont, ha nagy a csomagtartója (mostani autónknak kb. 480 liter, erre már azt mondom, hogy elég)
    - mindenképpen legyen motorilag / műszakilag megbízható, és lehetőség szerint nem túl drága szervízigényű. MIvel nem értek az autókhoz, a megbízhatóság kiemeleten fontos.
    - alapvetően valami fiatalabb, modernebb autót szeretnék, legalább tolatóradar, de a tolatókamera még jobb, ha van benne. Első körben 8-9 évnél nem szeretnék öregebbet.
    - Mivel sokat autópályázunk, plusz pont, ha 120-130 -nál még van benne annyi erőtartalék, ha odalépek neki, akkor érezhetően gyorsul, egy-egy előzéshez, vagy ha nagyon rámállnak.

    https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

Új hozzászólás Aktív témák