Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yiggdrasil

    aktív tag

    Szerintetek melyik opció lenne ésszerűbb?

    1. Yaris 2002, 1.0benzin, 270ezer km, magyar, klíma, szervó, abs, légzsákok meg minden ami belefért, nem sérült, téli-nyári jó gumikkal alufelnin, 2 év műszakival, a tulajdonosa anno átépítette (motor, futómű, ülések, teli fény, lámpák, szárny, kormány, stb), de most visszatette nagyjából eredetire, szigorított KPM vizsgán most ment át, illetve nem rohad sehol. Ezt kb 500ezerből tudnám hozni. Előző autóm is Yaris volt, nagyon szerettem, legalább ismerős lenne a típus.

    2. Mitsubishi Colt innen, ami hasonlóan felszerelt, de pár évvel fiatalabb, modernebb, cserébe külföldi az összes, viszont elvileg jó szaki csinálja őket. Ez viszont árban a duplája, 1 milla környéke. Erről olvastam jót is rosszat is, anno volt tojás Coltom, azt is imádtam, ezért jött képbe.

    Felhasználás: Érd-Budaörs napi ingázás M7-en, illetve helyi rohangálás, heti 1-2x belvárosba edzés majd vissza. Az volt a terv, hogy 2-2,5m körül veszünk egy pár évest, de máshogy hozta az élet, 1.200.000.- van most szőröstül-bőröstül. Szerencsére tudunk félretenni rendesen, 1-2 éven belül már meglesz a 2,5m-ás keret.

    Túl jól áraztam be az én autóimat és nagyon hamar elvitték, ami egyrészt jó, másrészt most kellemetlen mert feleségem autóját pár hét múlva le kell adnunk szervízbe (váltó+kuplung+futómű felújítás) a vizsga előtt, és bár 1 autóval se volt túl kényelmes az elmúlt pár nap, anélkül még kellemetlenebb lenne az élet :D

Új hozzászólás Aktív témák