Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    válasz cappa72 #178622 üzenetére

    A rendszám lekérdezős buliban -jszp- pl: elérhető az autók rétegvastagsága is elemenként, de magánszemélyeknek az nem elérhető. Csak nem értem, hogy miért.

    Bitpork: Hallgasd meg Winklert hogy csinálja, az se rossz. :DDD Az A4-es sztori érdekes, de ahogy írtad "régi" autó - bár ez is furcsa, nálunk is voltak minőségbeli problémák akár márkaszerviz karosszériás részével, de valahogy mindig sikerült megoldani, hogy kijavítsák az elrontott részeket, pedig a flotta nagyobbik része nem prémium. :B -. Ez egy 2 éves darab, viszonylag fiatal, itt ilyet nem tudsz mondani. Az is kérdés szerintem, hogy mi állt az eredeti hirdetésben, ha sérülésmentesnek hívták, akkor nem gondolnám, hogy annyival elintézhető, hogy hát azt hittem látja a vevő is, hogy eláll. Ettől függetlenül szerintem is jobb, ha sikerül megegyezniük, gyorsabb, egyszerűbb, csak ehhez kompromisszumot kell kötnie mindkét félnek.

    [ Szerkesztve ]

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák