Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wiz Khalifa

    addikt

    Sziasztok.

    Kocsi cserén gondolkozok, mivel a most hajtott 2001-es Renault Thalia-m eléggé sokat kapott élete során és nekem nem éri meg ebbe ölni a pénzt, inkább eladnám és vennék egy megbízható kocsit.

    A mostani Thalia-val se lenne bajom ha nem lenne az hogy az előző gazdák hagyták szépen leépülni a kocsit, mind kinézetre, mind szerkezetre. A kocsi tökéletes "munkásautó" mert azok a dolgok amik szükségesek ahoz hogy nap mint nap menjen vele az ember azokat már kicseréltem, de nekem ennél több kell.

    Milyen kocsit ajánlanátok nekem ami megbízható, viszonylag nem kér sokat, olyan értelembe hogy a kötelező olajcsere+szűrőcserék és a kopó alkatrészeken kívül nem kell állandóan mást is kicserélni.

    A feltételeim:
    - Hitelre tudnám csak megvenni sajna így csak is 2005 utáni jöhet szóba
    - Csak is benzines érdekel és 1.4-1.6 kell mert az 1.2 az nagyon gyenge lenne, 1.6 felett meg nem lenne értelme nekem.
    - Lehetőleg kevés kilométer (mihez képest ugye), el. ablak, el. tükör és klíma azért nem ártana.

    A keretet azt nem nagyon tudnám megsaccolni. Ha 800 ezer lenne max örülnék neki de ahogy látom nem igen jönnék ki ennyiből így akkor legyen 1milla max.

    Én egy szép Clio2-nek is örülnék de a bajom csak az hogy mindenhol 1.2-be botlok, 1.4-be meg 1.6-ba nem igen... Megane 2-re is gondoltam de azokat a Renault fórumba azt írták hogy ami ennyiért van és ilyen évjárat lehet nagy lutri lenne.

    Suzuki nem kell mert nagyon kicsi a csomagtere, még a Clio2-nél is kisebb.

    Az autó amire használnám:
    - Dolgozni járni első sorba de amiatt is kéne egy megbízható kocsi mert ha úgy alakul hogy mondjuk el kell ugranom pl lengyelbe akkor ne legyen az hogy vakarjam a fejem hogy megmerjem-e kockáztatni azt az utat.

    Szóval egy A-ból B-be kocsi kell ami nem olyan amit a pajtából vettünk elő és jó is.

    Köszönöm előre is a válaszotokat. :R

    [ Szerkesztve ]

    Smoke some weed nigga!

Új hozzászólás Aktív témák