Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Declare

    őstag

    válasz parandroid #105868 üzenetére

    Ha jol tudom kötelezö bioetanol tartalma van minden benzinnek. Aralt en ugy tudom, hogy pont az adalekok miatt a legjobb benzinnek tartja mindenki, akivel en beszeltem, valamint abban is a velemnyek döntö többsege egyetert, hogy az otthoni oroszorszagbol szarmazo üzemanyag roszabb minösegü, mint az osztrak/nemet arab benya. Szerelöm is azt mondta, hogy az osztrak dizel autok mindig sokkal tisztabbak belül, mint a Magyar, az a par roman hasznalatu amikkel talalkoztak azok meg full dzsuva volt belül.

    mod: jah es 100% ig egyöntetüen azt mondta mindenki, hogy pl itt No-ban a kis kutak üzemanyaga ugyan olyan minösegü, mint a shell vagy aral, csak azoknak plussz, sajat adalekaik vannak, annyival több/(talan jobb
    )
    Sajat tapasztalatom nem relevens, igy nem tudok velemenyt alkotni, de az infok amiket gyüjtöttem, eleg egyöntetüek.

    A többiben egyetertek :) Multkor nagyon durva volt. A szokasos cseh kutamon tankoltam. Az elsö kattanas utan meg szoktam bele nyomni, legalabb a kövi kattanasig. Itt az elsö kattanaskor mar folyt ki egy kis dizel :Y Ilyet meg nem eltem, total panikba estem....aztan szegyenkezve, lesütött fejjel mentem be fizetni. Vegeztem, beülök a kocsiba, epp inditanek, es azt latom, hogy az elöttem allo kocsiban az ember tankol es közben folyik ki az üzemanyag :Y :Y dudalok mutogatok neki, az meg nez ram rosszalloan, en meg dudalok tovabb mutatom hogy oda nezz mar ember b.zmeg :Y . En nem tudom mit csinaltak azokkal a töltöpisztolyokkal, de valami el volt ott cseszve :U Elöttem otthon Mol kuton elsö kattanasig tankltam es miutan elindultam lattam, hogy csak 3/4 ig van a tank...... :U a kettö veglet között szvsz van vagy 10 liter különbseg biztos....szoval ennyit az "elsö kattanasig tankolok es akkor ugyan annyit tankolok" elmeletröl.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák