Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alteran-IT

    őstag

    válasz bacus #9639 üzenetére

    Engem nem megsérteni, inkább felidegesíteni tudnál, az viszont általában nem ajánlott :D
    Egyébként én értem amit írsz, te viszont úgy látom, nem értetted amit írtam.
    Nem azt mondtam, hogy itt mindenki kurva okos (nem, mert nem az), meg mindenkinek kötelessége, ráadásul ingyen segíteni (bár azért nem kell zsidóskodni, nem piacon, hanem egy IT fórumon vagyunk), meg mindenre többször válaszolni, én ehelyett azt írtam, hogy ugyan kapnak itt választ azok, akik kérdezni jönnek, csak az a baj, hogy sokszor nem arra kapnak választ, amit kérdeznek, tetszik érteni?
    Tehát ha én megkérdem, hogy mennyi az idő, akkor ne azt válaszold, hogy Mari néni kolbásza finom volt tegnap, mert nem az, hanem az aktuális idő érdekel, de szerintem ez alap, bár úgy látszik, hogy itt nem.
    Na már most én is mikor kérdeztem, hogy a VLAN-t hogy kell beállítani (egyszer kérdeztem és nem hülyeséget és visszafele sem láttam ilyet), akkor is minden infót megkaptam, csak azt nem, amit kellett, ugyan ez történt most akos86-al is, megkérdezte hogy lehet megoldani, erre megkapta válaszként, hogy nem szabályos, meg törvénybe ütköző, csak éppen nem ez volt a kérdés és ez a probléma, függetlenül attól, hogy a válaszadónak nem tetszik, amit csinálni akar.
    Persze lehet rá mást írni (bár érdekes mód, neked se tetszett, mikor megírtam, hogy a VPN-t ki lehet játszani), de akkor azt másként kellene megírni, nem megoldásként, mármint hogy nincs megoldás, mert úgyis feltörik, mert a megoldás nem az, amit válaszul kapott, ha meg valaki nem ért hozzá, akkor nem kell mást rá írni, csak hogy mégis értsen hozzá, oké ezt most furán írtam meg, de érted.
    És ebben az esetben az bosszant (tudom, és-el nem kezdünk mondatot, de nem igazán érdekel), hogy velem is ez volt, oké, rájöttem magamtól a megoldásra, de akkor is bosszantó és ahogy látom nem csak engem bosszant, csak éppen én vagyok, aki szóvá teszi, na mindegy. Nem akarok megbántani senkit sem, de nem jó ez így.

    V.Stryker: Szerintem a portnyitás helyett mindenféleképpen használjatok legalább VPN-t, viszont ebben az esetben olyat Mikrotik routert vegyetek, amelyik a célra kell, tehát ha többen egyidejűleg használjátok, illetve nagyobb fájlokat mozgattok és a net is elég nagy sebességű (pl. 1/1 Gbit/s), akkor nyilván valami erősebb Mikrotik routerre van szükség, gondolok itt a 4011-re, vagy a CCR kategória routereire.

Új hozzászólás Aktív témák