Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Beniii06

    őstag

    válasz MaCS_70 #6528 üzenetére

    Én javasolnék egy másik alternatívát(jó beltéri térerő esetén), ha ár/érték számít, huawei b525 hgw + hap ac2, így nem muszáj egy egy helyre tenni a kettőt, nekem is két külön helyen van a jobb vétel érdekében, a hap ac2-vel lesz switched is egyben, nem kell külön venni és ha jövőben változtatni akarsz(pl fejlesztenek a környékeden, az a router még a gigabitet is képes akár kihajtani és a huaweit el fogod tudni adni), mindezt szintén 50 + pár ezer forintért.

    Általában telekom/telenornál lehet 30 körül beszerezni a huaweit, amit azonnal lehet függetleníteni, de elvben már csak függetlent árulnak, ahogy látom most épp nincs készleten, flottánál biztosan van. A butított firmware miatt nem kell aggódni, van DMZ, így port forward, minden működik, a többi munka maradhat mikrotikre.

    Ilyen igényre már biztos beszereztél egy korlátlan adatsimet, ha nem akkor nézz be a mobil flották topikba EQ vagy IQ néven, előbbi beugrós és talán gyorsabb az ügyintézés, de ott biztosan van b525, IQ-nál nem tudom.

    [ Szerkesztve ]

    "Got any other secret weapons?"

Új hozzászólás Aktív témák