Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ssarosi

    tag

    Nálam okosabbaktól kérdezném:
    Tegnap vettem egy hAP AC2-t.
    Ros v6.48.6 long-term volt rajta, azonnal frissítéssel kezdtem, 6.49.7 stable verzióra.
    Ekkorra a wifi csomag már letiltódott, és nem tudtam engedélyezni, pedig a routerboardot is frissítettem. Ellenőrzésre azt írta, hogy korrupt a csomag. Hiába töltöttem le ismét, és telepítettem fel, nem változott a helyzet, továbbra sem tudtam engedélyezni.
    Downgradeltem az eredeti verzióra, akkor ment a wifi is (mármint a csomag nem tiltódott le, készülékkel nem ellenőriztem, hogy működőképes e).
    Létrehoztam új felhasználót admin joggal jelszóval, majd az adminnak is adtam jelszót, és letiltottam. Restart után nem tudtam belépni. Reset. Ismét ugyanez végigjátszva. Kiderült, hogy eltűnt az új felhasználó, az admin letiltása és jelszava is. Mitha resetet csináltam volna. Aztán az is kiderült, hogy nem kell restart sem, elég ha megszakítom a lan kapcsolatot, és a felhasználók visszaállnak gyári állapotra. Mármint hogy csak admin van jelszó nélkül, az új meg eltűnik. Beállítottam még másik dhcp tartományt, pár tűzfal szabályt. Mire kivittem az ismerősömhöz, akkor ezzek álltak vissza gyári állapotra, a felhasználók meg megmaradtak.
    Próbálkozzak még netinstallal, vagy küldjem vissza? Nem 2 nap lesz, mire kicserélik, ha egyáltalán ki fogják. Több készüléket is beállítottam már (kicsi tudásom szerint), de így még nem jártam.

Új hozzászólás Aktív témák