Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • ManóCs

    csendes tag

    Sziasztok

    Új gépet szeretnék amihez eléggé szűkös a keret, ezért egyelőre egy codegen házat néztem ki ami kinézésre megfelelne, a tápot meg amint lehet amúgy is szándékomban áll kicserélni. Mindezt csak azért mondom, mert tudom, hogy a codegen táp elég gyenge és tanácsos valami komolyabbat venni.
    Alaplapnak egy msi 945p neo2-f-et néztem ki, amin egy p4 531-es prescott magos proci lesz.
    Az a problémám, hogy az alaplapon a procinak 12 voltot juttató csatlakozó 8 tűs mig a tápon lévő csak 4. Ilyenkor mi a teendő? Van esetleg erre átalakító, ha igen akkor budapesten hol lehet olyat kapni? Na meg átalakítóval megoldok valamit vagy netán hamarabb fogom tönkrevágni a az alaplapot vagy a procit?
    Alaplapot nem szívesen vennék mást most csak a táp miatt, na meg minél hamarbb amúgy is szeretném a tápot lecserélni, csak most sehogy sem jön össze, hogy valami jobbat vegyek.
    Másrészt meg egy 400 wattos tápot szeretnék most kezdetnek mert azt hallottam, hogy ha már muszáj gyenge tápot használjon az ember akkor legalább nagyobbat mint amire szükség lenne, hogy ne kelljen nagyon kihajtani, s talán így kevesebb az esélye, hogy beszarik. Ez tényleg így van?
    Remélem lesz türelmetek a láma kérdéseimre válaszolni, és előre is köszi a segítséget.

Aktív témák