Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MittuDomain_

    őstag

    válasz Cheesy #99367 üzenetére

    Mint Z10 tulaj:
    Ha csak egy jó, stabil TELEFON kell olcsón, ez az ő készüléke. Amit most tud, azt tudni fogja 2-3 év múlva is, ali-ról 20-25e körül hozzá lehet már jutni újhoz is.
    Ha menetrend app kell, meg fb, viber és játék, keressen mást.

    Részletesen offban:
    Csak az STL 100-1 a 3G-s, az 2-3-4 mind 4G-sek, tudják a hazai frekiket is. (Ha kintről rendelsz, azért érdemes végigfutni a freki listát.)
    Rádió is csak a 100-2-3-4-ekben van.
    közel 3 évesen még mindig nem lassú, uolyan out-of-the box működés, mint újkorában. (De közben a konkurencia feljött/elhúzott, azokat néha gyorsabbnak érezni.)
    Viszont nincs lag, nincs kidobás kezdőképernyőre, semmi out of ram üzi. Nagyon jó dolog a natív hdmi, a Blend egy zseniális találmány (mint az MS continuum nagyon kicsiben, hívásfogadás, naptár, email, sms, to-do list... pc-n, és itt működik is), és már marha olcsó.
    Jó hangminőség, nagyon korrekt böngető. Gyárilag titkosított szolgáltatások ill. adatfolyam. (BIS/BES)
    A kamera egy trágyadomb mindben (lehet vele élni, csak egy A-brandtól nem ilyet vár az ember). Számomra a legnagyobb csalódás volt.
    Az akksi normál használattal erős félnapos. Szar, ennyit tud. Akkukímélő mód, powerbank, pótakksi.
    (Új akksival azért 7-8 hónapig nincs para, 3-4e körül kapni. Uennyi egy Xiaomi bank is, amivel feltöltöd háromszor, csak cipelni kell. Én az utóbbi mellett döntöttem.)
    A legjobb virtuál bill evör. (apple, ms, és sok droid megfordult a kezeim közt, tudom, miről beszélek)
    A HUB valami olyasmi, amit évek óta próbál koppintani a konkurencia. Még a BB sem tudta rendesen megcsinálni a Priv-ben.
    Nagyon jól ért magyarul a tella, öröm diktálni neki.

    Az első két napban semmi logikát nem talál majd a rendszerben, utána nem érti, ezt a természetes megoldást miért nem csinálja senki más.

    A többi készüléket nem értékelem, 1+3-ra vagy p9-re hajtanék, de elérhetetlen, aranyár mindkettő sajnos.

    Si tacuisses, philosophus mansisses.

Új hozzászólás Aktív témák