Hirdetés

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

  • Broken Roads teszt

    gp Azt, hogy mi történt az atomháborút követően Amerikában, jól ismerjük a Falloutokból. A Broken Roads e történetet ausztrál szempontból meséli el – igencsak hasonló eszközökkel.

Új hozzászólás Aktív témák

  • APostásJózsi

    csendes újonc

    Sziasztok!
    Sajnos a véremmel nem igen bírok és újabb telefont tettem tönkre/cserélnék! Ebben kérnék kis segítséget!
    - Árkategória. Kb 150e Ft max! (egy kivétellel térnék el ettől, azt lejjebb megemlítem)
    - Használt vagy új? Új, mindenképp újat szeretnék, nem bízok a mások által talán nem bevallott hibák lehetőségében.
    - Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, esetleg előfizetésre egy szolgáltatónál? Esetleg használtan az aprón? Függetlenül venném meg emag, expansys és társaitól. (lehetőleg nagyobb megbízhatóbb boltokban, nem sufni gsm-ben)
    - Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Hosszabb távra, 2 de akár 3 évre is!
    - Mire használnád? Általános felhasználás lenne. Internetezés, GPS, pillanat hevében fényképezgetni is, játékok ritkán, akkor is inkább logikai és társai. Utazás közben zene és filmezni/sorozatozni lehessen rajta. JA és lehessen vele telefonálni! :DDD
    - Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? IOS-tól idegenkedek, Windows 8.1 és 10 volt, nem rosszak, de mostanság egyre több a bajom vele... :((( Szóval Android! :)
    - Milyen kialakítású telefont keresel? Sima érintőképernyős okostelefon, 5-5,5 col körül inkább, ezek még elférnek a kezemben.

    Tudom a külső, hogy kinek mi jön be relatív. Aminek örülnék, ha lenne benne (, bár ha elfog a must have érzés akkor nem perdöntő) ujjlenyomat olvasó, infra, viszonylag jó hangzás füles nélkül is (zuhanyzás közben néha telefonról hallgatok zenét). Kamerában legalább olyan jól, vagy jobban teljesítsen mint a most ideiglenesen használt Lumia 640XL. Terméktámogatás se elhanyagolható.

    Amiket kinéztem eddig :
    - Huawei P9 (pár hónap mulva amikor 150e Ft alá lemegy az ára)

    - Huawei Mate S (jól néz ki, a matek midig tetszettek de a 6col nagy... Hrdware-esen és kamerában viszont nem tudom mennyire jó/tartós)

    -Lenovo Vibe X3 (jól néz ki, belső is ígéretes, de lenovoról nem tudok sokat terméktámogatásilag, összeszerelésileg elég felemás dolgokat hallottam róluk)

    -HTC 10 (na ő az akire várnék még pár hónapot és esetleg 150e Ft fölött is megvenném, külsőre elég átlagos, de volt HTC-m nagyon szerettem, nagyon stabil volt, de a kamera ebben is kérdéses jelenleg)

    - LG 4 (best buy, és tetszik is, de a többi is legalább ennyire)

    -Nexus 6p (bár ez egyelőre szép és jó,d e fölfelé megy az ára ahogy figyelem és jelenleg magas is nekem az ára)

    Előre i köszönöm a segítséget! Bocsánat a terjedelemért :) :B

Új hozzászólás Aktív témák