Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Eyesis

    őstag

    Na most már teljesen elbizonytalanodtam :(
    Ugye a Nexus 5-öt szeretném lecserélni..
    A Sony Xperia Z5 Compact és az LG G4 tök jók lennének, de baromira zavar, hogy a kijelző oldalán éketlenkedik a márkájuk :(
    Nexus 5x sokmindenben tetszik, ami nem tetszik benne az a 2GB memória és a kevés üzemidő.
    Honor 7 is jónak néz ki, de nem bízom a Huawei-ben, mert még nem ismerem, nem volt soha semmim tőlük és ez még csak nyalókás.
    Galaxy S6 meg már kezd túl drága lenni, hogy az S7-ről ne is beszéljek, ennél is ott az a hülye logó, de legalább nem annyira kirívóan.
    Nekem hosszú távra kellene egy telefon, ami kibírja a napomat. Levelezek, telefonálok, sms/instant messenger-ezek, internetezek többnyire, de ami a legfontosabb nekem, hogy legyen nagyon jó a kamerája. Amióta értelmes kamerájuk van a telefonoknak, én szinte csak ezzel készítek videókat, fényképeket. Jó lenne, ha gyors lenne az autofocus-a, és sötétben is korrekt képeket csináljon.
    Ha kell, akkor tudjak vele hosszú órákon át GPS-el navigálni (itt nyilván töltés közben kéne bírja, ne melegedjen meg ilyenek)

    Árban nagyjából 100e körül szeretnék mozogni. Van más potenciális jelölt szerintetek nekem, vagy ezek közül kéne megszülnöm a tutit? Most erősen hajlok a Nexus 5x-re. (Ha nem lenne ott a LG logója, akkor G4-re hajolnék..)

    (( lehet ezért vesznek emberek néhány hónapra telefont, mert nem akarnak napokig rágódni, hogy milyet vegyenek 2-3 évre? :) ))

    Eyesis

Új hozzászólás Aktív témák