Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ANDROID???

    addikt

    Ez a kamera összehasonlítósdi igen sokszor el van rontva, valóban sok "tesztelő" beolja az automatikát és várja a csodát, van amikor full felbontásra tolva. :U
    Aztán persze megy a , hát ez hozza az alsó átlagot, meg a nem részletgazdag és társai ítélet, ahelyett, hogy odafigyelne a dolgokra. Aztán jön a hova sikerült épp fókuszálnia az adott készüléknek, mert ugye ha a fókuszpont nem ugyanoda esik, nyilván nem úgy nem ott lesz éles stb. Elég egy kis szösszenet neki, és már nem olyan a szín sem.
    Pláne amikor teszteket nézünk/olvasunk, ugye nagyon nem mindegy az sem, hogy az egyik klészüléket májusban tesztelték, a másikat decemberben, mert a hőmérséklet (akkura hatással) és a kinti színek/fények teljesen mások lesznek.

    Jelenleg azon vagyok én is, hogy valami érdemleges készüléket keressek, egy Oneplus 8T lesz majd leváltva (ha le lesz), de egyenlőre úgy tűnik nem igen van mire szó nélkül leváltani, azért lássuk be az egyre nagyobb terhek mellett nem növekszik a fizetésünk, így a megnövekedett készülékárak nem valami előnyösek..

    Azért a 8T -nek:
    - fém keret (nem elhajtod, kettétöröd fajta)
    - egész jó stereo hangzása
    - cseppet sem rossz kijelzője (pwm is 480 kb), ami ráadásul sík (nem a "trendi" lekerekített, tegyél fel ha bírsz fóliát fajta)
    - jó akkumulátor működtetési ideje (5-7 óra kijelzőidő)
    - nem akad nem tötymörög (annyira nem gyenge procija)
    - megjelenése sem egy visszataszító
    - kb 30 perces töltési ideje (nem feltétel, de nem hátrány ha szükséges)
    - frissítések is megvannak

    Igazából, ha szükség van a fentiekre, nem nagyon van a piacon, olyan készülék ami tudja, de ha van az is 300e +.

    - Realme GT 2 Pro kijelzője alacsonyabb PWM, a GT 2 műanyag keretes
    - Oppo Find X5 alacsonabb PWM lekerekített
    - Motorola EDGE 30 fusion (ultrát meg sem említem), lekerekített emellett meddig kap frissítést, 1 év?

    A többi gyártó PWM-ben árban egyébben esik ki, akár csak ha a nem olcsó S23-at nézzük is, annyi pénzért már illene nem vibrálni annak a kijelzőnek.

    Bocs kicsit megszaladt, ha esetleg van érdemi javaslat, ha lehet nem a specifikációk alapján , mert köszi olvasni sikerül nekem is, az jöhet.. :B

Új hozzászólás Aktív témák