Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CheGhost

    aktív tag

    Sziasztok!

    Új telefon után kell néznem, mert a jelenlegi (Samsung A40) céges, és vissza kell adnom nemsoká cégváltás miatt. Az A40-nel elégedett vagyok, kiszolgálta a 3 év alatt, amit kellett. Egyedül a kamerája csinál ocsmány képeket.

    - Árkategória: Szerettem volna 100k alatt maradni, de az utóbbi időben tapasztalható ár növekedés miatt inkább 150k a felső határ.
    - Használt vagy új? Új készüléket szeretnék, mert hosszabb távra tervezek vele.
    - Hol vennéd meg? Itthoni megbízható bolt, vagy telko cég, és külföldi rendelés is szóba jöhet.
    - Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Hosszú távra tervezek, nem szeretném egy év után eldobni.
    - Mire használnád? Normál felhasználás, elsődlegesen internet. Fényképezgetés valamennyire, a multimédia csak elvétve, ritkán játék is előfordul, de csak kis erőforrás igényűek.
    - Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Az androidot pártolom, ios-t nem szeretnék.
    - Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Az A40 mérete tetszik, de a szoba jöhető készülékek közül mindegyik nagyobb ma már. A belső tekintetében a 6/128 GB-ban gondolkodom, a jelenlegi 4/64 GB-ot nem érzem jövőállónak.

    Ha tavasszal kellett volna választanom, akkor a Realme GT Master készülék lett volna a befutó számomra. De azóta az ára is feljebb ment, meg talán kijött pár készülék, ami még szóba jöhet. A BBK-s készülékekkel szimpatizálok, de ha mást ajánlotok, akkor azt is szívesen veszem.
    Egyetlen kérésem lenne, ha "valami" oknál fogva az A52s-t ajánlanátok, akkor mellette legyen még egy másik ajánlás is.

    Köszönöm a segítségeteket!

    [ Szerkesztve ]

    *** Ha egy probléma megoldódik, akkor kérjük a megoldást is leírni, nem csak annyit, hogy "megoldódott"! *** Hosszú log-ok esetén külső oldal ajánlott mindenki lelki békéjének megőrzése céljából! https://pastebin.com ***

Új hozzászólás Aktív témák