Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Laslow

    senior tag

    válasz sfefe #170539 üzenetére

    Én sem hiszek a teljes megvonásban, hiszen ez a jelen és a jövő is. Én magam is ezzel dolgozom szoftverfejlesztőként; alsós korom óta képernyő előtt ülök. De egy dolog az, hogy hétvégén 15 perc játékidő, meg fél óra rajzfilm vagy valami dokumentumfilm mehet, meg egy másik dolog az, hogy a gyerek kap egy okostelefont, ami minden lehetséges percben ott lesz a kezében, és azt fogja birizgálni. Ráadásul értelmetlenül, mert a YouTube videókban egy játék végigjátszásának 3 órán át történő bámulása szerintem értelmetlen, ahogy az érték nélküli TikTok videók nonstop bámulása is. És ezeknek a kihagyása szerintem nem feltétele annak, hogy később kreatív eszközként tudjon valaki használni egy digitális eszközt. De 8 évesen nem való nekik a TV sem.
    Megy a TV sok helyen egész nap, nem is nézik, csak szól a háttérben a Tom és Jerry, aztán meg csodálkoznak a szülők, hogy ez a gyerek miért ilyen hiperaktív, miért nem tud 5 percig koncentráltan foglalkozni valamivel, stb. Nem szép téma.

    "A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu

Új hozzászólás Aktív témák