Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Traktato

    csendes tag

    150 000 forint körül keresek magamnak új Androidos telefont, felfele és lefele is viszonylag tágak a határok. (Vodafone vagy kártyafüggetlen)
    Látom hogy, nagyjából a Oneplus Nord 2 5g, a Samsung A52s és a Xiaomi 11T a best buy ebben az árkategóriában.
    Prioritások: jó teljesítmény mellett hosszú akkuidő, (munkaeszközként, nem játékra), legalább nappal vállalható és gyors videofelvétel (HD-ban elég, képstabilizáció legyen), gyors töltés. Csepp és vízállóságot, jackbemenetet nagyon nem bánnám, legalább 3 éve tervezek vele, szóval rendszerfrissítés is számít.
    Samsung tűnik a legjobb vásárnak, de a bloatware-ével rossz tapasztalataim vannak, és sok minden, ami az átlag felhasználónak alap, nekem púp a hátamon, illetve gyorstöltőt sem adnak hozzá, ha jól értem. A másik kettőről nincs tapasztalatom, hogy mennyi plusz szoftver van visszavonhatatlanul rápakolva, Xiaomi szoftveréről vannak aggasztó hírek, NORD2nél csepp és vízállóság és jackbemenet nincs.
    A kérdés igazából az, hogy nagyon legfeljebb 200 000 forintig van-e olyan telefon, amelyik elkerülte a figyelmem, és többet tudna teljesíteni ezekből az elvárásokból? Előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák