Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • samu2062

    aktív tag

    Sziasztok!
    Cserélném a P40 Lite-omat. Meg vagyok elégedve vele, de most inkább visszatérnék egy "guglis" telefonhoz. Nem kellenek túl nagy dolgok, elég ha a mostani telómat kicsit felülmúlja.

    - Árkategória. 150k-ra gondoltam.
    - Használt vagy új? Újat szeretnék.
    - Hol vennéd meg? Hivatalos hazai forgalmazótól venném. Fontos a gyári gari és a megfelelő szolgáltatások.
    - Hosszú vagy rövid távra tervezel? 2-3 évre szoktam tervezni a telefonokkal, de előfordul, hogy előbb váltok, mint most is.
    - Mire használnád? A szokásos dolgokon kívül (Facebook, Messenger, YouTube, E- mail, stb), aktívan fotózgatnék vele, ezért nem árt, ha kamerában jobb egy kicsit a P40 Lite-nál, ami szintén nem rossz, de gondolom van jobb is. (Videó képesség nem fontos.) Zenét is hallgatnék rajta, fülessel/fejessel és esetenként navigációra is használnám. Játszani egyáltalán nem játszom a telefonon.
    - Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Androidost szeretnék, IOS úgy sem jön ki ennyiből. Viszont amit tudok, hogy Samsungot nem szeretnék, azt ne ajánljatok, ha nem muszáj és ne kérdezzétek, hogy miért, úgysem árulom el. ;]
    - Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Ez szerintem mindegy, hisz a legtöbb úgyis 6 coll felett van és ez jó is így.

    A Xiaomi 11T szimpatikusnak tűnik nekem. Erről mi a véleményetek?
    Köszönöm, előre is!

Új hozzászólás Aktív témák