Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • siege5

    aktív tag

    J7Sziasztok!

    Jelenlegi mate 20 telefonomat szeretném lassan lecserélni, ugyanis sajnos sokszor ütközök már memóriagondokba, főleg mivel előszeretettel használok több alkalmazást egyszerre. Nincs kiszemeltem, de egy ideig próbáltam egy mi10t prot ami irtó gyors volt de bizonyos szempontok miatt nem nőtt a szívemhez.
    Árban új vagy használt 150k ft, most nem erőltetném a top kategóriát, nem látok akkora fejlődést ellenben ebből kellene lehetőleg minél több feltételnek megfelelnie az újdonságnak.
    -lehetőleg minél nagyobb
    -játék de nem 3d inkább szerep kaland stb
    -a 4gb ram kevés jó volna 8 de egy frissebb 6os is megfelel
    -szeretném ha kamera videó szintjén lenne előre lépés gyerek miatt stabi fontos volna, többi mellékes. (kicsit itt vérzett el nálam a mi10t pro, na nem a stabi miatt, inkább az idő és összkép alapján nem éreztem jobbnak inkább picit visszalépés ként éltem meg)
    -egy szép amoled előny de ipssel is elvagyok
    -5g nem fontos, de sokszor jobb a chip
    -b20
    -márka mindegy, talán xiaomi kevésbé szimpi a fenti miatt, de végső soron attól sem határolódok el.
    -android

    Teszteket nézem, de őszintén szólva mint ha kB 4 év alatt nem haladtunk volna csak visszafelé. A nyers adatok alapján hol tudásban hol kamerába hol chipben tűnik számomra ez a mostani középkategória vérszegénynek.
    Légyszíves homályosítsatok fel, hátha tévedek és van valami épkézláb típus, ami nem top de nem kell váltás után megbánnom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák