Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CheGhost

    aktív tag

    Sziasztok!

    A jelenlegi telefonom úgy látom, idővel fel fogja adni a harcot, így még nem most, de előre láthatóan szeptember-október folyamán le fogom cserélni a telefont. Jelenleg csak informálódok, hogy a jelen pillanatban mi lehetne helyette. (Tisztában vagyok vele, hogy amikor esedékes lesz a csere, addig jöhetnek ki akár nekem is megfelelő modellek.)

    A mostani társam egy Lenovo Motorola Moto G4 Play, a kijövetel után pár hónappal vettem, ebből is látszik, hogy nem mai fióka. Alapvetően elégnek gondolom a teljesítményét, bár ténylegesen nem egy erőbajnok, az utóbbi 1 hónapban tapasztalok lassulást.
    Az ok, amiért felmerült, hogy el kell kezdenem az utódon gondolkodni, hogy a kijelző jobb felső sarkában elkezdett egy sárga csík megjelenni. Azt olvastam, hogy egy-két alkatrész melegedése okozta elváltozás a kijelző mögött.

    A preferenciám az összefoglalós kérdések alapján:
    - Az 50-70 ezer Ft környéki kategóriában gondolkodom. (pl. Moto G6 ilyen árban van, bolti garival)
    - Elsődlegesen új készülék.
    - Hosszabb távban gondolkodom.
    - Normál (telefon-üzenet), net-es (hír olvasás, spotify), és sorozat nézése (sd kártyáról, esetleg wifi-n keresztül) felhasználás lenne. Nem nézek youtube-ot telefonon. Nem igazán fényképezek, egyáltalán nem videózok. Néha játszok, de azok a jelenlegin is futnak. Hosszabb szöveget nem gépelek telefonon. A felbontásnál törekednék a 1080p felbontásra, jack csatlakozó nem szükséges (bt-n csatlakozik a xDuoo X3II).
    - Alap Android rendszert keresek, a gyártói előtelepített, nem használható app-októl menteset. Korábban volt Moto Defy-m azzal is elégedett voltam. Az Alcatel (TCL) Idol 2S viszont mély sebeket okozott bennem (nem szoktam ilyet csinálni, de földhöz vágtam! és nem bántam meg). A hosszabb támogatás ezek alapján fontos lenne.
    - Méretre "kicsi" készüléket keresek. A jelenlegi 5"-os, de ma már ez is ritkaság.

    Szerintetek milyen készülékek jöhetnek ezek alapján szóba?
    Köszönöm előre is!

    *** Ha egy probléma megoldódik, akkor kérjük a megoldást is leírni, nem csak annyit, hogy "megoldódott"! *** Hosszú log-ok esetén külső oldal ajánlott mindenki lelki békéjének megőrzése céljából! https://pastebin.com ***

Új hozzászólás Aktív témák