Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ájvé

    veterán

    válasz Papooo #136672 üzenetére

    Oukitelt vettem anyunak és azon kívül hogy az akku gyenge benne jól megvan vele, harmat hardver ellenére is jól működik a stock közeli Android miatt.
    Blackview barátomnak van, ő elégedett vele, hát én nem vennék.
    Homtom meg felejtős kategória, elég rendes a szórás minőség tekintetében és nem a pozitív véleményekben mutatkozik.
    "Igazából nem is az akksi valós mérete a lényeg, hanem hogy az adott hardver mennyi idő alatt szívja le."
    Hát pedig mégis, egyenletnek két oldala van, egyiken van a hardver ami fogyaszt a másikon az akku ami merül, nyilván nagyobb akkuval tovább tart a folyamat. Ezt még elég nagyban befolyásolja a használat is, akár képernyővel akár a nélkül (háttérben futó programok).
    Nem feltétlenül jobb egy Snapdragon sem, de azért nem véletlen jár élen, de vannak takarékos MTK SoC-ok is (illetve csak azok vannak, mivel felső kategóriába már nem is gyárt az MTK, közép és alsóba van csak SoC tőlük). Az viszont biztos, hogy ha Redmi 3S 4000-es akkuval Snapdragon 430-al nem bírja ki a nap végéig akkor Nokia 8 se fogja 3090-es akkuval és Snapdragon 835-el. Az Asus Snapdragon 636-al és 5000-es akkuval azért kellene hogy bírja, főleg ha csak zenejátszásról lenne szó.

    (#136673) Csaby25:
    Mi 8 Lite ha kamera fontosabb, Xiaomi Redmi Note 6 Pro ha inkább az akku idő a fontosabb vagy még Meizu X8 ha nem szereted a gyakori frissítéseket vagy erősebb hardvert szeretnél.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák