Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Acheron

    őstag

    Sziasztok!
    A lányomnak tervezek telót választani, ilyen formán nem utolsósorban az ő preferenciáit kel szem előtt tartanom a kiválasztáskor. Számára elsősorban a fényképezés (fotó, video) képességek és a feature -ök az elsődlegesek, emellett zenehallgatás, youtube videók nézegetése a fő profil. Ő az S7 (nem edge) készüléket nézte ki magának, pl mert képes sorozatfelvétel lövésére (gondolom ezzel mára nincs egyedül (?))
    Ezek normál boltban (pl MM) cirka 100k -ba kerülnek. Úgy vagyok vele, hogy üsse kavics, ennyit kb rászánok, abban viszont nem vagyok biztos, hogy ennyiért az S7 a legjobb ár -érték arányú telefon 2018 nyarán a piacon.
    Ti mit javasolnátok ebben az ársávban, mit nézzek meg alaposabban, ami az S7 -et elérő / meghaladó kamerás képességekkel bír, képes sorozatfelvétel készítésre (ne kérdezzétek, ez miért fontos, neki az, pont :B ), megfelelő belső tárhellyel rendelkezik (min 32 GB, ez már az én elvárásom) és memóriakártyát is tud fogadni (a videók tárhely igényesek, ne a belső memóriából vegye el, ha nem muszáj). Magyarán úgy általában jobb, mint az S7, de nem drágább annál.
    Köszönöm előre is a javaslatokat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák