Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • saxonb76

    csendes tag

    Sziasztok.

    Tanácsot szeretnék kérni. Elöljáróban: nekem soha nem volt még okostelefonom (gondolom most furabogárnak tartotok) . Most is a 12 éves lányomnak szeretnénk venni egyet. Neki sem volt még ilyen sőt semmilyen. Ezért tehát teljesen laikus vagyok.

    - Árkategória. (talán ez a legdurvább behatároló tényező) - nos kártyafüggetlen kellene dupla simes legalább kb. 50000Ft körül. Miután nem vagyok képbe az árakkal lehetne egy ársávot megadni: legyen mondjuk min. 40000 től max 70000Ft-ig.
    - Használt vagy új? Ha lehetséges legyen új.

    - Hol vennéd meg? háát arra gondoltam hogy Amazonon keresztül intézném persze ebben is rugalmas vagyok.

    - Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Miután ezt egy tinédzser fogja használni gondolom 1-2 évente csere lesz (már ha persze össze tudja gyűjteni rá a pénzt hehe)

    - Mire használnád? (ez egy másik sarkalatos pontja a választásnak, hogy körülbelül miről van szó, azt alul lejjebb olvashatod): mit csinál ma egy tinédzser az okostelefonnal? Miután iskolában nem használhatja ezért gondolom csak iskolán kívül szóba jöhet egy kevés hívás, annál több sms, internetezés meg igénytelenebb játék is. Fényképezés is. Erre az első telóra szerintem teszek még egy parentguardot aztán majd meglátjuk.

    - Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Hmmm... gondolom az android jó lenne
    - Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? gondolom minél nagyobb de egy kicsit még a tepsi méret alatt. 4-5 inch?

    Üdvözlettel
    SaxonB

Új hozzászólás Aktív témák