Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • eladogeppc

    veterán

    válasz cappa72 #104387 üzenetére

    Bocsánat, és nem kötekedés, de a kompromisszum készséget ha mindenre értenénk, akkor nagyon nagy bajban lenne a világ szerintem.
    Gondoljatok csak bele. Maradjunk egyszerű dolgoknál. Pendrive. Kompromisszum készen vesztek egy 64GB-os pendrive-ot, majd kiderül hogy csak 32GB-ra tudod leformázni. Más.
    Boeing csinál egy repülőgépet, de kompromisszum készen a kompjutere időnként rebootol.
    Ez a "kompromisszum kész" duma lehet hogy jó volt a szocializmusban. Ott a Lada, a Dácia. Na azok tele voltak kompromisszumokkal. Úgy gondolom a technika korát éljük.
    Nem ÉN reklámoztam például a TV-ben a Z5-öt, hogy vak sötétben le lehet a tolvajokat fotózni, illetve azt sem, hogy egy adott készülékkel nyugodtan lehet strandolni, víz alatt fotózni holott nem lehet, mert ezt kizárják a saját oldalukon. Ezeket ferdítéseket a fogyasztó megtévesztésének hívják: "akkor félrevezető, ha becsapja, vagy valószínűsíthetően megtéveszti a fogyasztót és befolyásolja annak gazdasági döntését. " Remélem akik úgy gondolkodnak, hogy kompromisszum készek, azok olyan autóban ülnek, olyan ételt fogyasztanak, amik ilyenek. Én nem szeretnék ilyen lenni. Sajnos nem szeretnék minden hulladékot megvenni.
    Bocsánat a hosszú OFF-ért, de a pénz az pénz.

    Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD

Új hozzászólás Aktív témák