Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • petya80

    tag

    Úgy látom pont témába vág a kérdésem/problémám.

    Tegnap beújítottam egy TP-LINK TL-WR1043ND gigabit router-t, mivel a BD50 3d-k akadtak a Zyxel NSA210-TL-WR841N-MED600-cat5e kábelek kombón.

    Vegyünk egy konkrét filmet The.Wolverine 3d / 43GB (Total Bitrate: 46,26 Mbps). Ez eddig akadt most remekül megy (talán beletekerés után 1-2mp megtorpanás).

    De viszont itt vannak ezek a teszt fájlok [link]

    Ezek közül a 70Mbps megy a 80-as és attól felfele már akadoznak a hálón. Megpróbáltam pendrive-ról, ott a 110-as akadt meg először.

    Megszeretnélek kérni valakit aki hasonló kiépítést használ, hogy tesztelje a 80-90-110-120 Mbps videókat hálózaton, mert szeretném tudni hol a hiba.

    Elvileg OK a dolog mivel a 70Mbps ment így nem nagyon lehet gond a legtöbb BD50 3d-vel,de azért akadhat ahol a max. bitráta ez fölött van és akkor baj van.

    Megmondom őszintén meg nem tudom most mondani milyen noname HDMI kábel-el van összekötve a player a TV-vel mivel a TV falon van a kábelek meg kábelcsatornával eltakarva, de az is megeshet, hogy nem highspeed és esetleg az is lehet a baj forrása, ha egyáltalán bajról beszélhetünk.

    Nas-on kilőttem a torrentet is a teszt idejére és 0% cpu-val álltam neki ami 50-80%-ra ugrott a lejátszás közben. Elvileg az NSA210-nek is gigabites portja van.

    Szerk: Természetesen NFS-en történt minden.

    Köszönöm a segítő válaszokat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák