Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tibicsucsu

    aktív tag

    válasz janos666 #6571 üzenetére

    Amúgy leesett, hogy mi volt nekem nagyon fura a legvégén.
    Az hogy egy értelmetlen szar volt.

    Nekem már ez sem tetszett, amikor megjelentek az első spoileres írások, képek + az első trailer, amiben megtámadják a reaperek a Földet. Pár óra játék után megnyugodtam, hogy tulajdonképpen totális támadást indítottak az egész galaxis ellen, de akkor meg azonnal beugrott, hogy mi a francért nem a Citadellel kezdték.
    Az addigi ciklusoknak az volt a lényege, hogy a relék és a "Fellegvár" egy jól kitalált csapda legfontosabb részei. A civilizációk függnek tőluk. Citadel a központ, ahonnan mindent irányítanak. Ott vannak a vezetők, minden info az aktuális civilizációkról és onnan át lehet venni az irányítást a relék fölött, és akkor senki nem használhatja a reapereken kívül.
    Reméltem, hogy a játék során választ kapunk arra, hogy miért nem ott kezdenek, de semmi! Az első rész legérdekesebb része, amikor a Vigillel való beszélgetés során teljesen összeáll az a kép, amit itt tulajdonképpen kukáztak.
    Nem csak az utolsó tizenöt percben merül fel az addig történtekkel kapcsolatban sok kérdés. A játék során folyamatosan hiányzik valami minden egyes fontosabb momentumnál. Csak azért nem annyira feltűnő, mert jönnek azok a bizonyos "epic" momentumok, amik elvonják a figyelmet a hiányosságokról és adnak némi érzelmi töltetet a játéknak.
    Pluszban én személy szerint folyamatosan nyomasztónak éreztem a játékot, mert arra vártam folyamatosan, hogy ki hal meg a kedvelt szereplők közül. Ezt mondjuk teljesen pozitívumként értékelem és hasonló érzéseket vártam volna a második rész utsó küldetése során. Számomra egy kicsit csalódás volt, hogy mindenki túlélheti a "suicide missiont".

Új hozzászólás Aktív témák