Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Iron Funeral #6195 üzenetére

    SPOILER

    A Stargazer rész szerintem is gagyi, de az egyértelműen csak a dolgok üzleti része. Ezzel vezetik vissza a dolgot oda, hogy újra a csillagtérkép előtt állsz, és mehetsz fizetős DLC-ket csinálni. ;]

    A relék szerintem túlterhelés miatt robbannak fel. Elvégre hajók ugratására, nem az egész tejút "újraprogramozására" találták ki őket.
    Gondolom amiatt kellettek, hogy ne legyen "tökéletes" kimenet, valamit mindig fel kelljen áldozni még magadon túl is.

    Csak annyi spoiler birtokában voltam, hogy "szar a vége". És mikor leültek Anderson-al, aki bealudt, akkor azt hittem ott a vége (elvérzik Shepard is és kész).
    Na az drámai befejezés lett volna!
    Ezt a ciklust is bukják az organikus lények, mint az előzőt és a záróképekben majd a következő ciklus élőlényei találják meg azt az időkapszulát, amit Liara készített, majd törik a fejüket azon, hogy mire jók az ősi tervrajzok és mik azok a Reaper-ek, amikről a furcsa idegen beszél. A kettő közti eseményekről pedig már senki sem tud semmit, mert "mi" (Shepard) már halottak voltunk, a következő ciklus történészei pedig nem tudtak már semmit felfedni az utolsó évekről. Shepard ott aludt el a citadella vezérlőtermében, majd feltételezhetően a Reaper-ek pedig szétzúzták Hacket flottáját, de ki tudja pontosan...? :))

    A Reaper-ek létének okai mindenképp egyértelműen kiderülnek (mire eljutsz oda hogy szintézis, mint opció), vagyis gyakorlatilag már egyébként is kiderültek nagyjából akkora. Miért zavar, hogy ki is mondják, hogy biztos mindenkinek egyértelmű legyen? (Egyébként meg arra jönnének a panaszok, hogy: jó, jó... de honnan is jöttek akkor a Reaper-ek? :D)

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák