Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Eli_Stone

    aktív tag

    válasz Spectrum #5003 üzenetére

    Ez mennyire jó lenne már :D adnék neki vagy 3 gyújtógránátot egy két Concussive Shot-ot meg pár Frag gránátot egy kis Warp-al és Shockwave-el fűszerezve :D na meg biztos ami biztos ráböknék a Quarian célzó lézerrel és szólnék Joker-nek, hogy tüzeljen :D

    Amúgy elolvasta valaki a kódex fegyveres részét azon belül is a Thanix Cannon leírását? ami amúgy a hajók nagy részén alap felszereltség!
    ez az egész Cruicble tök felesleges, ha a Turianok tudnak ilyet csak kellene pár nagyobbat építeni ahhoz megvannak a tervek nem bizonytalan a hatása és csapat is van aki megépítse.
    "The Thanix Magnetic-Hydrodynamic Weapon is a turian-developed, miniaturized version of the weapon used by Sovereign during its attack on the Citadel. It uses an electromagnetic field to shape and accelerate a stream of superheated molten metal to relativistic velocities, which then impacts its target and deals horrendous damage. The weapons fire appears as a bright blue beam, very similar to the deadly red trails seen firing from the tips of Sovereign's 'arms' during the Battle of the Citadel. In combat, the Thanix Cannon is strong enough to destroy a Collector cruiser in two shots. "

    Ennek fényében akár az összegyűjtött flotta is kivégezhette volna a Reapereket.

Új hozzászólás Aktív témák