- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozarjoska
őstag
Helló!
Az lenne a problémám, hogy megadott naptáreseményre nem csinálja meg a műveleteket amit kiadtam neki. A lényeg, hogy a google naptárban be vannak írva, hogy mikor kell (víz,gáz,villany) diktálni és azt szeretném ha akkor értesítene amikor itthon vagyok (csatlakozva van a wifire) egy megadott időpontban. De nem megy, nem tudom min kéne változtatni.
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
bozarjoska
őstag
Helló!
Azt meg lehet oldani, hogy ha van egy felugró ablak 2 gombbal (menü dialógus a művelet neve) akkor csak azt a két gombot lehessen megnyomni mást ne? Csak úgy lehessen továbblépni, hogy valamelyiket megnyomtad.
Köszi -
-
bozarjoska
őstag
Helló!
Lehet valahogy kapcsolgatni Macrodroiddal az ex kernel manager profiljait?
Vagy adb paranccsal a cpu frekvenciákat?
Ezzel a kóddal próbáltam de semmi.
echo "cpu frekvencia" > /sys/devices/system/cpu/cpu0/cpufreq/scaling_min_freq
Köszi és kellemes ünnepeket! -
bozarjoska
őstag
Governort tudok állítani ezzel a paranccsal.
echo performance > /sys/devices/system/cpu/cpu0/cpufreq/scaling_governor
De én a minimum frekvenciát szeretném feljebb csavarni ha megnyitok egy alkalmazást például.
A parancs működik hisz governor váltás megy de akkor valami más lehet a gond nálam. -
-
bozarjoska
őstag
válasz bozarjoska #956 üzenetére
Ok megoldottam, tudom kapcsolgatni az Ex kernel manager-ben lévő két profilt (powersave vagy performance amit az alkalmazáson belül lehet testre szabni).
A műveleteknél az eszközkapcsolatoknál az intent küldése opciót kell kiválasztani.
A Targetet Broadcastra kell állítani.
Az Actionhoz értelemszerűen ezeket kell beírni:
flar2.exkernelmanager.powersaver.DISABLE_POWERSAVE
flar2.exkernelmanager.powersaver.ENABLE_POWERSAVE
flar2.exkernelmanager.performance.DISABLE_PERFORMANCE
flar2.exkernelmanager.performance.ENABLE_PERFORMANCE
Packagehez pedig flar2.exkernelmanager. -
bozarjoska
őstag
válasz aprokaroka87 #960 üzenetére
Nekem is 8. Snapdragon 845. A cpu0-t és a cpu4-et akartam volna módosítani mert a 0 hat az összes kicsire és a 4 az összes nagy magra.
-
bozarjoska
őstag
válasz aprokaroka87 #962 üzenetére
Ha Ex kernel manager-ben állítottam akkor úgy maradt. De amit ide írtam parancsot valamiért nem akarta módosítani. Igaz custom kernel volt, majd megpróbálom eredetivel is.
-
bozarjoska
őstag
válasz aprokaroka87 #964 üzenetére
Ránézek, köszi!
-
bozarjoska
őstag
Alkalmazásváltóból megnyitott appra hogy lehet hivatkozni? Ha simán rámegyek az alkalmazás ikonjára akkor le is fut a macro de ha alkalmazásváltóból nyitom meg az appot akkor semmi. Erre van valami megoldás?
Köszi! -
bozarjoska
őstag
Elindítom a programot, lefut a makro. Kilépek a programból, lefut a másik makro. Ha most az alkalmazásváltóból visszalépek a programba semmi sem történik. Ha újra megnyitom simán a programot akkor lefut megint de alkalmazásváltóból semmi sem történik.
Alkalmazás elindítva eseményt választottam ki.[ Szerkesztve ]
-
bozarjoska
őstag
válasz bozarjoska #979 üzenetére
Tasker-rel működik! Lehet át kell térnem arra. Bár kicsit bonyolult még nekem.
-
bozarjoska
őstag
Helló!
Meg tudjátok mondani az miért van hogy a változóba először beleíródik a megfelelő hangerő majd utána egyből felülírja nullára?
Azt szeretném megoldani hogy ha megnyitón az instagramot akkor vegye le a hangerőt. Az a fura hogy ha ezt megcsináltam csak úgy hogy hangerő le mikor inditom az alkalmazást akkor egy pillanatra még volt hang majd utána vette csak le. Így most csináltam egy parancsikont és ez fut le ha rákattintok. Ez mitől lehet hogy nem elég gyorsan veszi le a hangot?Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest