Vargáné és TSA. BT.
Power Switching Supply
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
Kígyó
(senior tag)
Valami kukában? 
Nem, egy gépben
.

miller
(kvázi-tag)
Nekem is ien van! Nincs vele semmi gáz.
eof()
celeron 500 mhz, tomato alaplap, minden minőségi
).
Van ilyen, már én is láttam.
Jártas vagy a legénybúcsúkban? Akkor ide nézz be: http://logout.hu/bejegyzes/goose-t/legenybucsu/friss.html

neduddki
(PH! nagyúr)
HI!
De jo is Neked! Marmint, hogycsak ma, es eddig soha................:-))))))))))
udv
neduddki
a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

AND1
(őstag)
Még nincs...és kivánom hogy ne is legyen! 
Egy régi PH-s.
(#9) Andrew Boy

Andrew Boy
(újonc)
Belinkelhetnéd a képet róla, szeretném vele gyarapítani a ''poénos képek'' gyűjteményemet 
You can live without Windows, but it doesn't help.

Kígyó
(senior tag)
Az igen! 

miller
(kvázi-tag)
PIII, 1300 MHz, 256 Mb SD, 40 Gb Maxtor, GF4 MX 440, SB Live 5.1, KTI hálókártya, LG CD RW, LG DVD, LG F700b (a vargáné tápról kapja a feszkót)
Mégegyszer mondom nincs vele semmi gond!
eof()

Kígyó
(senior tag)
Mióta?

miller
(kvázi-tag)
Nem mondom hogy Istenkirály, dehát ez van és jól müxik...
eof()

wipes
(senior tag)
Nekem is volt, nem volt vele semmi gond, majdnem 2 évig bírta
aztán sem ment tönkre, csak anno lecseréltem azt a konfigot (vargáné 23OW táp acorp valami lap slot 1 cel 633 asszem meg abit mxnégyszáz)

miller
(kvázi-tag)
2002 november
eof()

neduddki
(PH! nagyúr)
HI!
Kivetel erositi a szabajjt!
a codegent nehanyan fojjamatosan dicserik, hogy mijjen jo, nalam a tszcseban az osszes megdoglott szolid egy ev alatt a kintre osszerakott gepekbol meg vagy 80%!
udv
neduddki
Ami itt van, azzal van...
csak néha, ünnepnapokon kapcsol be, de lehet, hogy csak ez az egy szar(200w).

Kígyó
(senior tag)
Mindig kell kivétel, hogy erősítse a szabályt! 
egy darabig mindenki így van vele. Aztán egyszercsak hopp, azon kapja magát, hogy épp azt próbálgatja, hogy melyik alkatrész élte túl a táp halálát
www.streetquad.hu www.agroquad.hu www.yomoto.hu

Kígyó
(senior tag)
Yol bírja!

miller
(kvázi-tag)
Ez érdekes.... még nem volt Codegenem, de ugy néz ki nem is lesz....
eof()

marcee
(PH! addikt)
Újabban nem dicséri senki a Codegen-t.
(bár lehet, hogy a hamisakat tolják M.o.-ra)
"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

Kígyó
(senior tag)
Te tudod! ![;]](/dl/s/v1.gif)

wipes
(senior tag)
Akkor komplett gépet vettem, ez volt az első ''nagy'' gépem, talán '99-ben 
Egyszer nyitottam ki, amikor a savage vga helyett belekerült az abit, akkor láttam a feliratot a tápon, különösebb jelentőséget nem tulajdonítottam neki, viccesnek vicces volt, ennyi. 
De szerintem rengeteg konfig megy ilyen táppal, és a tulaj nem is tudja, mi van a gépében.

Rox
(tag)
Egyben, vagy szétszedve láttad? mert egyben én is mindennap látni fogom, amíg vissza nem teszem az oldallemezt

neduddki
(PH! nagyúr)
HI!
Aze nem ojajn sokmegy mar! Nalunk 100%-volt a halalozasi aranya! plusz a magaval vitt dogoknal is!!!:-((((((
udv
neduddki

Andrew Boy
(újonc)
Én per pillanat egy Acorp ház/táp kombóval nyomom. Először féltem hogy a ház az a kéznyiszálós, nemférbeleazalaplapmegakártyák lesz, de pozitívan csalódtam. Valaki nyomathatna egy képet arról a Vargáné tápról plíz! Imádom az ilyen technikai abszurdumokat.

miller
(kvázi-tag)
Na most mindenki egységrsen kapja le a ház oldalát és nézze meg, hogy Vargáné táp van-e a gépében 
eof()
nálam is ugyanez én is 3,5 éve... (nekem lehuzható ablakos, amitől piszok halk)
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

AND1
(őstag)
E-Generartion Ultra Power 300W Ez se egy Enermax! 
Kircsi 
A köv az viszont Codegen lesz tuti, mert kinéztem egy ablakos Codegent(hozzá táp) ami kivan állitva a PC Direct-ben. Mindenből vannak xar darabok...igy hát lehet hogy valakinek egyből bexar Vargáné de olyan is mint ahogy olvastuk hogy megy valakinek 2 éven át simán... 
Egy régi PH-s.
volt egy Cyrix 200-as gépem úgy 5 éve, ahhoz adtak Vargáné Tápot. A gépet rég eladtam, de még nemrégen is ugyanazzal a táppal ment, tehát már lassan 5 éves...
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

Bally
(senior tag)
Lekaptam, chieftec 300w van benne 
Havernak volt egy Vargáné és tsa. tápja, mit ád Isten, egyszercsak leégett 
Ez eddíg ok, de amikor szétszedte, csak egy nagy feketeség bukkant elé (minden szénné égett, legalábbis sok minden) és ekkor fogta a tápot, és megjavította, ezután még használta egy ideig, de amint lehetősége nyílt rá, lecserélte.
Persze javítás után nem mindig iondult, dehát azt kellett használnia 
http://www.illatosut.hu/ - 14 nap az élet? | http://www.pwned.nl/ - cheater?

dnacrew
(tag)
Képet, képet, képet... 
Resist TCPA and Microsoft! Support Open-Source and Scene!

Ploszi
(senior tag)
lekaptam és 365W Enermax van benne, de csak látni lehet, hallani nem 
ha hirtelen egy sötét alagútban találod magad, ne menj a fény felé!!!

Andrew Boy
(újonc)
Képet, képet, képet!
6070L típus.
Nincs fényképezőm.

Andrew Boy
(újonc)
Kár, akkor más pls! 
www.streetquad.hu www.agroquad.hu www.yomoto.hu

iwu
(PH! addikt)
a codegen amúgy nálam sem nyert, megfeküdt a 300as, vettem egy 400ast, amikor elindul a gép, és bejön az ablakok grafikus felülete, olyan éktelen sipolásba kezd, mint eccer...de abbahagyja 15-20 mp után.
ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...

DJ Mythos
(fanatikus tag)
Nekem is vagy egy ilyen, de kb mikor bekapcsolom a gépet utána 4-5mp-vel. Nem tudom mi lehet az, én a proci ventijére gyanakszom, de lehet a tápé csinálja ezt. (Van aki nem is hallja meg, olyan magassan szól.)
Üdv: Jani

Andrew Boy
(újonc)
Thanx Den, az embernek néha a legkézenfekvőbb megoldások nem jutnak eszébe.
Mennyi mindenre jó egy házigazda 

Bass
(senior tag)
99 április óta müxik a vargánés tápom,igaz már eladtam a gépet egy rokonnak de még mindig ok 333celeron,voodoo3 2000 stb.
''Peace Through Superior Firepower'' /FROST - Aliens/

bogyo112
(őstag)
Az enyém se piskóta, a vadiúj (életem első) AMD-s konfigjához ''előrelátóan'' vettem egy 400W-os Mercuryt, lecserélve a jó öreg 300-as Skymaxot.
Bár ne tettem volna! Hidegen 4. -5. kisérletre bootol csak be.....gyönge sz@r az egész, pedig olyan jól nézett ki az oldalán, hogy :
+5V 35 Amp
+3.3V 24 Amp
Tisztára, mint a 2000 forintos speaker oldalán a 360W P.M.P.O!
Ez se lehet kevésbé vacak, mint a Vargáné-féle. 400-as táp bruttó hatezerért...
Ha minden igaz, jövő héten hozza főnököm az új tápot helyette: Chieftek 300, vagy 360....
Galilei halott! Már Einstein sem él !...és én is nagyon szarul érzem magam... Press any key! Csak a resetet ne!!!

Notes
(őstag)
Meddig tart egy akármilyen táp oldalára felragasztani egy Codegen, Mercury stb. matricát...?
Az a magas sípolás meg nem a monitor táp-ból jön?
Romanes eunt domus!

zrubi
(senior tag)
Tetszik a fejléc:
Számítógépházak CPU és HDD hûtõk Autómultimédia Lapszabászat E-mail
Biztos jómunkásemberek... 
zrubi.hu

K3zdo
(újonc)
Különben jo cég azért.Szoval a tápok 400w as jnc alias vargáné és 300w mercury belülről ua....ja és hozzá vetve a régi 300w acorp tápomat ez sem különbözik.Szerintem spec ezeknek ugye van 1 ''license''ami alapján gyártják ezeket tucatba csak ki ennek ki annak cimkézi fel sajnos ez l mondhato a codegenről is abbol is van ugy dög nehéáz 300w no meg feel V-el járo pihe könnyü 350w.Szoval csak ennnyit.
Mindenki a saját felelőségére használja,személyi sérülésekért garanciát nem vállalunk....