Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cyrin

    addikt

    válasz #20749568 #17959 üzenetére

    Na office licensz...

    párom elkezdett tanítani szeptemberben. mondom neki, van ingyen office tanároknak, nem kell ellopni. mondom kérdezze már meg a rendszergazdát hogy kell, biztos mindenki azt használja. a válasz alig használja valaki, mindenki innen-onnan összeszedett office-t használ.

    mondom nem baj, állítsátok be ketten, és használd azt.
    azóta eltelt több mint fél év, és ennyi idő alatt sem sikerült nekik.

    libreoffice-t feltette, azon dolgozott, de aztán ugye jött a feladat, a távtanítás, és többük által készített dokumentumott kellett egybe leadni, szerkeszthető formában, úgyhogy már ott tartott a hétvégén, hogy elmegy a kollégájához és felteteti gondolom a virágboltost, merthogy én nem segítek neki.

    mondom inkább nekiesek, de ne járkáljon ilyenkor.

    tisztaszoftver oldalon a regisztráció megvolt, van youtube link, hogy hogy kell tovább, persze nincs ilyen youtube video. azt mondja az oldal, hogy elküldi a belépési adatokat, email megjön, user név: van, jelszó: semmi....az lemaradt... telefonon segítség, ilyen olyan menüpontok semmire nem jutás. találtam egy másik telefonszámot is, egyből fel is vették, és egyből tudták mi a baj. adtak jelszót. feltettem, officeba is beléptem vele, a licensz nem megfelelő, ezért nem működik...anyád...

    otthagytam, hazaérve, újrakezdtem, ide oda kattintgatás, újraindítás, bár be van lépve, de újra belépés után egyszercsak jó lett. kíváncsi vagyok meddig húzza.

    tök fölösleges ezt a szutykot használni, amire nekik kell bőven elég lenne a libreoffice is.

Új hozzászólás Aktív témák