Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • marilllyo

    veterán

    Közben azért nézegettem itt a dolgokat Throttlestoppal. 37T az ugye felengedi ~3,7 Ghz-re. Hát a hőfokok érdekesen alakulnak. Nagyon nem mindegy, hogy milyen játékkal játszunk. Nekem a BF4 az felfűti mint az állat. 88 fok volt a csúcs amit elértem vele. . De ezt a hőfokot eléri 3Ghz felett. Alien,Batman valamivel kevesebb. 90-et nem érte még el egyetlen órajelen bár 3,6 -on sokáig nem pörgettem. Érdekes, hogy Hwinfó pár fokkal kevesebbet mutat mint a Throttlestop. ~3 Ghz körül pörgetve olyan 80 fokon megáll.

    Viszont ami a lényeg, hogy én ebben a 3 játékban nem vettem észre sebességnövekedést. Mutatta az fps-t a fraps de konkrét mérést nem csináltam...mert az igazából lényegtelen...de érzetre nem lett smooth-abb egyik játék sem. Mondjuk a Batmant még mindig az Unreal 3-mas motor hajtja. Tehát a proci untig elég neki. Ellenben (hogy ne szidják őket) raktak bele pár nvidiára optimalizált fényeffektet ...ami röhejes szintre veri vissza a képkockasebességet. 80-ról 30-ra.
    Alien-nél detto. Egy fps különbség sincs emelt órajelen. Jól fut mert 3rd gen konzolport. Az utólag belemókolt élsimítás az ami kinyírja a GPU-t.
    Frostbite enginbe semmit. Bár szerintem ott is GPU limit miatt állt meg a dolog. Még egy HD+low teszt visszavan.

    Továbbá a Titanfall az amire kíváncsi lennék mert az source motor és az inkább procival számoltat. Plusz nekem y510p-n zavaróan kevés fps-em volt.

    Addig is levonnám a személyes konlúziót. Előbb lesz szűk keresztmetszet a GTX860M (vagy GT 750M SLI) mint a 2,5-en pörgő i7.

    [ Szerkesztve ]

    PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

Új hozzászólás Aktív témák