Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • marilllyo

    veterán

    válasz kisza25 #9543 üzenetére

    Fura...én az y50-ből a top csúcs amit ki tudok hozni az olyan 100-110 fps. HD+full low beállítás. Itt a procilimit. FHD+mediumnál ez az érték ~70-80. Kíváncsi lennék egy i5-ös y50-re, hogy nála ugyanez mit mutat. De ahogy Te is mondod...szerintem olyan nagy különbség nincs. SLI-vel ahogy kzolee216 fórumtárs mondja...szívtunk az elején. A fél év alatt mennyi patch jött hozzá kisza? ~8 GB-nyi biztos :DDD Valóban egyébként ezt szépen reszelték a hónapok alatt. Én amikor megvettem HD+medium.....amikor eladtam akkor már FHD+medium-on is lehetett vele játszani.
    Ami viszont fura, hogy a single player az azóta is szar. :D Stutteringgel nagyon. A multi viszont teljesen jó. Ebből látszik, hogy a multi az cpu a single meg inkább gpu hajcsár.

    Bocs egyébként mindenkitől de azért mindig a BF4-et hozom/hozzuk fel, mert ez az a játék ami rendkívül erőforrás igényes és szépen nyomon lehet követni az operációs rendszerek, driver-ek közötti különbséget. Az sli finomhangolását. Ez az a játék ami tényleg csak akkor megy rendesen, ha atomstabil a rendszer és a driverek alatta.

    [ Szerkesztve ]

    PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

Új hozzászólás Aktív témák