Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • marilllyo

    veterán

    válasz skrisz84 #6053 üzenetére

    Hőmérsékleteket néztél? Loggolni kéne, hogy tudd a fagyás pillanatában mennyi...ha sok akkor azért csapja le és akkor garis téma. Aztán...lehet, hogy kékhalál...csak van, hogy olyan gyorsan elvillan, hogy nem látod mit ír ki.(Bár ez 7-nél volt jellemző) Winbe valahol be lehet állítani, hogy merevítse ki a kékhalál üzenetet. Lehet, hogy memóriagond. Egyszer nekem is lecsapta a gépet...Bf4 közben hívtak skypeon....totál megzavarodott az egész és bumm...rebootolt.

    Szerintem nem számít, hogy nem eredeti a windows!...Ellenben felfrissíteni fel kell.
    Az én bevett módszerem a következő.
    Win csupasz install. Felfrissítem..fullra.( Ha felajánl a notihoz drivereket a chipset és a vga kivételével azt is engedni szoktam)
    Chipset a lenovo oldaláról
    vga az nvidia oldalról
    audio az lenovo oldaláról(de jó szokott lenni a win-es is)..én pl a wifinél is hagytam a win-es drivert. Nem is szakadt meg a wifim pedig inteles kártya van benne.
    dxwebsetup
    aztán [link] <- ezzel leszedem ami kell. Nem nagyon szoktam warezolni...inkább rászoktattam magam a freeware programokra.

    Aztán egy cclenaer meg egy töredezettségmentesítés...( jót tesz a lelkemnek)...és utána lementettem a rendszert acronissal. Azóta is azt használom. Stabilnak tűnik

    Aztán mehetnek a játékok. Pl. Bf4 topic tele van sírással, hogy fagy akad...stb...nálam nem nagyon fagyott ki.

    [ Szerkesztve ]

    PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

Új hozzászólás Aktív témák