Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gentlelelele

    aktív tag

    válasz nuke7 #59387 üzenetére

    Eddig is jó választás volt a panth jungle. A kitje miatt jó a clearje és aránylag magas HP-val tudja végezni a passzívja miatt. Mellette elég egyszerű a gank részéről. Amelyik lanen van kiegészítő cc bármilyen formában ott könnyű szerezni egy-két killt. Mindazonáltal 6os szint után mégtöbb lehetősége van véghez vinni egy jó ganket. Illetve ugyan ezen oknál fogva egyszerűbb a counter gank is a részéről.

    A buildelés pedig általában full lethality, amit annak a féynében változtatsz, hogy milyen hősöket hozott az ellenfél. Vagy szimplán, ha nem vagy rest, akkor op.gg; u.gg és társai

    Persze maga a karakter haszontalan lesz 25-30 perc után a point and click felépítése maitt. Ez főleg tf-ben látszik meg. Kivéve, ha nagyon fed vagy, mert akkor könnyebb a dolgod. Ha hátrányba kerülsz akkor hamarabb lesz teljesen használhatatlan a karakter.

    twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”

Új hozzászólás Aktív témák