Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • minek?:S

    őstag

    válasz Gentlelelele #59359 üzenetére

    Jo hat en is szeretem mikor ott tolja a shufflet a Jinx E-im kozott es vigan elvan:D

    Azert en ezt nem kezelnem ilyen egyszeruen. Lehet irni olyan algoritmust, ami folyamatosan ellenorzi, hogy benne van e a rangeben, vagy elflashelt, vagy pedig ne legyen cdn a flash, mert valami itt nagyon nem jon ki kerekre, elflasheltem, megis meghaltam(akar egy TV2-s mem:D)

    Az L alaku dolgot tudom, hogy a Rito bacsi is mondta, azert mondom es nem is sirok miatta, azt mondtam, ha arra kepesek voltak, erre is kepesek lehetnenek.

    Ha az en hibam amig az animacio elokeszul, akkor valoban user error es en cancelelek. Nem azt mondom, hogy olyan gyakori, mint a minion block, de parszor elofordult mar.

    Lux ulti. Jo, valamilyen szinten akkor ide vittek bele perspektivat. Oke. De akkor annak ugy is kene mukodnie, ergo, ga egy 24" fHD monitoron nezzuk, kb 1 centi szokott lenni, ahol meg megkapom, ha lejjebb vagyok annyival, de akkor, ha feljebb vagyok es 1 centivel belelogok az ultiba, vigan tovabb kene setalnom. Megmondom oszinten, hogy nem szoktam figyelni az ilyen aprosagokra, mert altalaban a jatekra probalok koncentralni, vagy kirageltem a minion blockon es/vagy valamelyik csapattagon, aki elthrowolja a meccset.

    Es a minion block meg csak nem is div fuggo. Gondolom AK sem azert parodizalta ki, mert eloszor tapasztalta. Es en foleg az utolsonal afkoltam ki majdnem.. nem azert , mert hatranyba kerultem(sokszor elofordul, sok helyzetben), hanem mert kesz vicc, en sem azert vagyok ilyen heves, mikor ez a tema jo. elo, mert 1-2 videoban lattam, hanem mert folyamat tapasztalom. Nem tudom, hogy ez foleg karakter fuggo e.. nyilvan minden karakternek es objektumnak mas a hitboxa, mashol kezdenek el akadni es mashol tudnak meg elcsuszni egymas mellett, de Luciannal eleg gyakori pl, meg Tristananal is sokat lattam, de alapvetoen mindenhol talalkozok vele. Es mondom, ez foleg laning fazisban van igy, amikor probalok helyezkedni egy esetleges stun elol, illetve probalok farmolni.

    Üdv.:M.

Új hozzászólás Aktív témák