Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • minek?:S

    őstag

    válasz tenaijo #59352 üzenetére

    Nekem sem nagyon..neha olyan enemyt kapunk, higy a 20. percben dupla annyj farmjuk van, neha meg azt se tudjak, hogy mit kell tamadni.. es ez igaz a csapattarsra is..

    Meg nekem ez a sok rework nem tetszik..marmint alapjaban veve aranyos otlet, de elotte lenne par dolog, aminek prioritast kene elveznie.. tudom masik csoport, vagy legalabb is gondolom.. a minion block egy kurva idegesito bug, amit nem igaz, hogy nem tudnak kijavitani.. ha masnem, akkor at lehessen rajtuk setalni PD nelkul is.. multkor vagy 4 mp-ig rezgett az egesz kepernyo egy ilyen eset utan, laning fazisban. De a masik kedvencem, amikor rangeben van az enemy, es mire az animaciot elkezdi(es kozben megall), mar kiment es kezdi elolrol az egeszet.. megint utoleri, megint elkezdi, megint abbahagyja.. es mondjuk addig, amig manualisan felbe nem szakitom. De akkor ott van a kliens, rendszeresen szoktak kisebb nagyobb bugok lenni. Ott van egy csomo hosbug, most eppen Sylast vettek ki a profiligabol.. pedig vagy fel evet elb@sztak ra es meg igy is szar..

    Na meg az uj marketingjuk.. Luxra tenyleg muszaj hetente kif0sni az uj skineket.. persze.. az a merhetetlen penzehseg.. meg.. keves(?) a nezettseg a sajat streamen, zarjunk be par jelentektelen csatornat... ja, hogy aki a magyart nezte, az nem csak a meccs miatt nezte feltetlenul.. akkor tegyunk be kuldeteseket..persze.. aranyos gesztus.. a naivak el is hiszik..

    Es akkor nem esett szo a metarol, amit kialakitottak.. pl a no tank top es az ap support.. es nem csak 1-1 meccsen van ilyen "troll"..

    De persze megtehetik, hiszen nincs alternativa.. alapjaiba veve jo jatek.. megha egyre szarabb is..

    Üdv.:M.

Új hozzászólás Aktív témák