Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bowser

    aktív tag

    Ezt valaki Facebookon írta:

    "Friss hír, hogy West, Brazil és Észak Amerikán kívül mindenhol megszűnik a normál Draft mód. Gondolkozzunk el rajta ez mit jelent és milyen következményeket adhat. (röviden és tömören)
    Alapból a Riot írta, hogy legszívesebben mindenhol megszüntetné ezt a játékmódot, de egyenlőre még nem teszi, szóval a maradék 3 szerver sem érezheti magát biztonságban. Ugye ennek oka, hogy a Riot konkrétan úgy gondolja túl sok időt tölt mindenki a várólistán, szóval inkább menjen mindenki blindon, vagy rankeden. Éppen ezért többen is rankeden fognak gyakorolni, új hősöket kipróbálni, mert blind módot sokan nem szeretik, nem lehet normálisan használni, illetve a többi map nem jöhet szóba, mert a riften akarják megtanulni a champ alapvetőit. Szóval ranked mostantól tele lesz "first time" champekkel.
    Milyen következményekkel jár ez a jövőben?
    Tavaly megszűnt a Dominion, mert kevesen játszották, ezt még sokan megértették, rendben volt. A Draft módnál is ezt mondták, de emiatt veszélyezve lett a Treeline és a Kristályseb is. A Treeline-t alapból a Riot már írta, hogy legszívesebben kivenné és csak a Hexakillek idejére rakná vissza, azonban egyenlőre még nem merték ezt megtenni. Ezután viszont fel kell készülni, hogy jövőre nagy eséllyel megszűnhet ez a játékmód is, hisz nem játsszák olyan sokan. A Kristályseb már megszünt, de ettől függetlenül továbbra sincs biztonságban. Gondoljunk csak az 1v1, 2v2-re amit a Riot azért nem hoz vissza, mert kevesen játszották. Ha a Kristályeb váltakozó játékmódjait is kevesen játszák a Riot simán megszüntetheti azokat, főleg ha majd lesz +3, 4 új játékmód a szurdokon a jövőben. Az ARAM még szerencsésebb helyzetben van, de akár azt is berakhatják váltakozó játékmódba. Arról nem is beszélve, hogy az RP árak drágulása is folyamatosan jelen lehet. A Riotnak egyre magasabb bevételei vannak, s persze egyre nagyobb kiadásai is, de ahogy lehet látni, minél inkább megyünk előre annál inkább veszik ki a maradandó játékmódokat és konkrétan csak a szilárd Ranked Riftre koncentrálnak."

    Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.

Új hozzászólás Aktív témák