Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Plasticbomb

    addikt

    válasz Lokids #30546 üzenetére

    Az még hangyán, 5 bombáson simán szétvernek mindenkit. Csak azt nem értem, az emberek miért nem hallgatnak az okos szóra. Számtalanszor elugatom nekik, 1 pusholjon, a többi védje a kurva bázist. erre minimum két retardált elszalad hatfelé, a maradék sem véd, hanem junglebe megy buffért stb, és egyedül hullanak el...

    Nem kis bónuszt kapnak. Ráadásul legalacsonyabb fokon nem is kapcsol be a végzetes bónuszuk... ezreal egy ultival letakarítja a fél mapot, veigar állandóan 8 ponton csak le egyszerre, anni minden skillje pusztít, tribbers bazi nagy, karthus a kis terület sebzőjét (aszem a qja) úgy puffogtatja, ahogy a bableves rotyog a tűzön... A bokrokból a random garen kipörgésekről nem beszélek, ha van fiddle, dettó a pálya egyik végén pofozkodik, egyszer csak egy klónja a bokorból ugrik ki és kap szét. s közben a pálya másik végén továbbra is pofozkodik. Lux ulti orbitális, lux q ha eltalál valakit, arról 3 darab pattan tovább, az fénygömb, ami lassít, ha felrobban képtelen mennyiségben dobja a q-t... Állat egyébként, itt másképp kell játszani, el kell fogadni, hogy annyiszor halsz meg, amennyiszer meghalsz. és 5ből 4nek védeni a bázist, egynek meg tolnia a laneket.
    Ettől eltérő módon csak a gold, de inkább afeletti játékosok tudnak nyerni. 5 bombásban.

    ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Új hozzászólás Aktív témák