Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Plasticbomb

    addikt

    Napot!

    Tegnap elértem lvl 30at (plasticbomb1986 az accom), lvl 29et MI-k ellen toltam végig, mert pár napja a normál csatákat k***ára nem élvezem, olyan mintha állandóan gold vagy magasabb szintű játékossal kerülnék szembe, és szétvernek.
    Trynda volt a mainem olyan lvl 26ig, addigra totálisan beleuntam, rohadt unalmas, ráadásul a top lanen szinte mindig darius, yasuo társait kapok, counter neki (vagy nekem)...
    Legalábbis ez az én érzésem.

    Mondtam magamnak, akkor irány bot, állandóan botra kell vitatkozni ki megy, mert mindenki mid meg top solot akar tolni. (Amit egyébként nem értek. Top és bot egymás tükörképei, vagy én látom rosszul a dolgot? Miben más a két lane?)

    Szal elkezdtem adczni, meg supporttal próbálkozom (Teemoval), hát a support nem a szívem csücske, nem értem hogy mi a f@szt kéne csinálnom ott, állok és várom, hogy egy egy minion meghaljon (és nem beleütni, mert az adc egyből sírni kezd, hogy elveszem a farmját, közben csak le akartam verni a hpjából, hogy őneki kevesebb ideig tartson, és én is csináljak valamit, ami lefoglal), plusz ütögetem az ellen bot adcjét stb, nem élvezem eddig...) ADC: eddig Jinxxel próbálkoztam (meg Asheval, de ővele már rég nem játszottam), ez jó is volt Mi ellen 40/0/3as kört is mentem... Kb az első perctől szétkaptam az ellent főleg lvl 3 után, elkezdem ütni ahogy jön felém, dobok csapdát majd w és szétlövöm. De... Amint elértem a lvl 30at, akarnám megcsinálni a besorolást , hogy tudjam hol játszom.... Csak épp kurvára nem megy. 4/3 vesztés (Jelenleg úgy érzem, hogy még bronze 5be se férek be, annyira szarul megy! ), és jellemzően 10 halálom van legalább, és nem tudok farmolni, nincs kreditem, nem tudok ölni, meglátnak szét vagyok ütve, és rohadtul idegesít a belátható terület, mert kicsinek érzem, és nem látok elég nagy területet.... (erre szerettem volna modot, de már nincs...:( )

    Szóval a lényeg, túlképp, szeretnék némi segítséget kapni, hogy mihez kezdjek magammal, vagy inkább hagyjam egy pár napig a játékot, hátha akkor majd menni fog?

    Mi a dolgom supportként, melyik support chk használhatóak egy kezdőnek?
    Tryndával játszak, vagy ne rankedet? Mikor játszak? Hogy és miképp javíthatok a játékom?

    Szal egy lvl 30 utáni frissítő tanácsadásra van aszem szükségem.

    (plusz elkezdtem összeszedni innen a játékosokat a barátlistámra, meg platinás játékosokat, hogy nézőként is próbáljak tanulni valamit...)

    [ Szerkesztve ]

    ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Új hozzászólás Aktív témák