nekem a terveimben egy 37-es fullhd-s samu van. (vagy kettő...), de mások a szempontjaim. de én már csak dvb-t-s tv-t vennék, mert elvileg jövő év 2. felében könnyen lehet már vagy 10-15 digit. adó. édesanyámnak is pont ezért néztem ki ezt pl: a sony-t:
[link]
a pana szerelem honnan van? láttál élőben? sajna a pana tudja így a legtutibban optikailag ''becsapni'' a vevőit, mert anak vannak szerintem a hd demói legjobbn optimalizálva a tv-jükre.
viszont a sony-kat főként az ócska kábeles tv adások szempontjából nézegettem, és ezért választom édesnyámnak valamelyik 32-eset. több dvb-t-s sony is van, kül. szériák, de a szolgáltatásbeli kül-eket nem nagyon látom, valszeg az újabb típusokban korszerűbb panel, és képalkotó processzor lehet. nemtom....
[Szerkesztve]
fanless project: second gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

) kerdesem: van lenyegbeli kulombseg h egy monitort d-sub vagy dvi on keresztul kotom ra a videokraira?

Sajna ezek a FullHD készülékek drágák, az én pénztárcám nem bír el ilyet. A Pana tévékről nincs semmi tapasztalatom, csak mondták, hogy jók. Ezért (is) kérdezem milyen, és melyoik a jobb vétel: Panasonic TX-32LE7 158k vagy Samsung LE32R84 E kettő körül kellene választanom.
Valami konstruktív javaslat? Link teszthez, segítség a döntéshez? 

Vagy esteleg kicsit jobban tegyem oda megem és vételezzek egy FullHD LCD tv-t megéri ez vagy egyáltalán van lényeges értelme? Valójában nem szeretnék két hét mulva TV-t cserélni