Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kircipeti

    senior tag

    válasz Skizz #5200 üzenetére

    Hat ez szep. Parszor mar mi is megjartuk igy utcan. Azota van egy bejaratott utvonal, ahol csak egy szokos tacsi van, de azzal mar egesz joban vagyok.

    Egyszer nekunk is volt egy nemetjuhasz, aki kiszokott a gazda mellett, amikor engedett ki valakit a kapun. Fut felenk ezerrel, en meg ordibalok a gazdajanak: "Szuka vagy kan?", persze nem valaszolt. Odaert a kutya, en fogom el a Gonzot tole, az meg mint a bakkecske ugral, akkor gondoltam, hogy ez szuka lesz es csak pasizni akar. Amikor befogta a gazdaja, akkor egy jokora tocsat odapisilt az ut kozepere bucsuajandekul nekunk. En meg alig birtam elrangatni a szagmintatol a Gonzot.

    Egy masik haznal pedig van egy bazinagy onemetjuhasz, meg mitugralsz foximaxi. A kis szaros egeresz az arokparton, a gazdi mossa a kocsit a kapu elott, az ajto nyitva, az onemet az ajtoban all. Odaszoltam neki mar messzirol, hogy fogja meg a kutyat. Felhaborodva becsukta a kaput, majd odajott a foxiert, aki kozben futott korbe-korbe korulottunk. En meg tarton vissza az enyemet, hogy ne legyen baj. Meg egy francos nyakorv sem volt rajta, amin el tudta volna kapni a kedves gazdi.

    Van meg egy eset, ami nem olyan regen volt. Keverek kutyus kolbaszol az utszelen, rangatom el a Gonzot, hogy ne akarjon odamenni hozza. Erre odajon hozzank a kutya, kolcsonos szaglaszas, ahogy az a nagykonyvben meg van irva. Ezt meglatta a gazdaja, aki ki akart jonni megfogni, nana, hogy a laba mellett kijott megegy kutya, aki kerdezes nelkul rankmordult. Ilyenkor persze a Gonzot sem kell felteni. Ekkor szerencsere jott meg egy szomszed, aki visszakergette oket.

    szerk: Egyebkent a legjobb, ha probalod elfogni a kutyadat a masiktol es kozben ordibalsz neki. Persze ha nagyon belemerulnenek, akkor el kell engedni, hogy tudja vedeni magat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák