Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • svgyula

    addikt

    Tisztelt Uraim!
    Beleestem én is az átvágottak körébe!
    Az történt, hogy aliexpress oldalán találtam egy 10000mA-es táblagép akkumulátort potom 23$-ért ingyenes szállítással! Nosza megrendeltem és vártam a csodát. A gépem egy AMPE A10 a gyári akkumulátor 8000mA helyett csak 7000mA benne! Gondoltam a közel 30% teljesítmény többlet segít az aránylag rövid használati időn(3-5óra).
    A csomag aránylag hamar megjött! Ez dicséretes. A kibontás után jött a hideg zuhany! A felirat szerint sem a cikkszám sem a teljesítmény nem passzol! A 2x5000mA helyett 2x3000mA-es akkumulátort küldtek! Hát azonnal fénykép, feltölt az oldalra és kérdés mi ez? Na jött a válasz hogy kell még több fénykép!? Én elég jó minőségű képet tettem fel elsőre is de egye fene csináltam kibontás után is! Persze leírtam nekik hogy nem szívesen bontom ki mivel átlátszó a a csomag és nem akarok kibontani egy nem megfelelő terméket!
    Erre erősködtek, hogy márpedig az a megfelelő termék csak "rossz a felirat"!?
    Megírtam nekik azt, hogy lehet magyar vagyok de nem h.lye és olvasni is tudok bármennyire hihetetlen is ez az ő számukra! A válasz megint ugyanaz volt jót kaptam rossz felirattal! Tegyem be nyugodtan jó lesz! Beraktam feltöltöttem eredmény 3,5óra csutka lemerülés tehát a valós 6000mA-es teljesítmény. Fényképet csináltam az akkumulátor használatról és azt is elküldtem! A válasz mintha csak egy papagájt hallanék töltsem fel mert nem volt feltöltve! Az a 10óra nem elég amennyit előtte töltöttem ez volt a kérdés de válasz már nem jött! illetve ugyanaz "jót küldtek rossz felirattal"!
    Nos ezek után én ettől a cégtől soha többet nem rendelek semmit! Egyszerűen nem is tudom hogy hova lehetne fordulni ezek után aki legalább azt mondja nekik hogy ejnye-bejnye!
    Eddig a magyar cégeknél legalább ha hibás vagy nem azt a terméket kaptam amit kértem előbb utúbb ki lehetett egyezni. De az a tény, hogy simán hülyének néznek nagyon idegesít!

    Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301

Új hozzászólás Aktív témák