Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • maj-viktor

    őstag

    válasz KisBundi #12054 üzenetére

    Igen, ahogy írták, erre van a PayPal... ezért szabad külföldről CSAK PAYPAL-al fizetni...

    Az aug.20-as az nekem pont alis dolog, "szerencsére" csak 10$ alatti termék, szal nem egy nagy összeg...
    De én körültekintőek veszek mindig ebay és ali-ról is (értsd. sok értékeléses, utolsó értékeléseit megnézem, stb.), eddig sosem volt komolyabb problémám...
    Mármint már volt minden esetem - eltűnő eladóm, eltűnő csomagom, stb. minden, de végül szerintem minden külföldi rendelésem pozitívan zárult (értsd nem buktam jelentős összeget, max. árfolyam változás miatt párszáz forintot meg időt a totojázással)

    Ali-val az a baj, hogy ott a szállítás 60nap-ban van maximalizálva, meg a refundoltatás, stb.,
    míg ebay / PayPal kombóval ugyebár 45nap... Szal alin 60napig kell várnod!

    (#12056) zcsongor
    Nekem is volt már "csoda" gyors CN-es csomagom, de nem ez a jellemző... a jellemző az 1hét feldolgozás + 2-3hét szállítás... de van eset gyorsabbra, lassabbra is.. de az átlag akkor is ez marad!
    Meg persze van itt olyan, aki beírta, hogy 4nap alatt az elküldve / beérkezett státusz, de ezek inkább "egyedi" esetek és dicsekszik vele az ember, azért látod itt, de az átlag csomagot nem rakja be az itteni random átlag user...

    (#12057) ÁrPi2
    Általában csak PayPal-al vásárolok, de utóbbi időbe próbálgattam ali-t, (ott meg ugye nincs paypal, csak az ali védelme hasonlóan lemásolva a paypaltól - ezzel még nem volt tapasztalatom, de ahogy fentebb írtam, itt hosszabbak a határidők, mint paypal-nál)
    Az aug.20-os konkrétan az ali-s.... de 60napig úgysem tehetek semmit sem... így várok!

    (#12058) KisBundi
    40.nap körül már esedékes lehet a dispute nyitása paypal-os fizetés esetén... de helyzet / csomag / eladó függő, hogyha ráírsz, miket kommunikál le, stb. ...

    (#12065) Kovacsbelaxy
    Nem mondok újat, de szokjatok le róla... mármint a dohányzásról...
    Jó tudom az e-cigi már egy plusz lépés hozzá... csak na... érted!
    (bocs, muszáj volt beszólnom - nem szeretem a dohányosokat... havi több tízezret kidob az ablakon és síránkozik, hogy nincs pénze, stb. tudom ez most általánosítás...)
    Meg ahogy írták én azt olvastam, ez tiltott termék EU-n kívülről! (találtak valami kiskaput, hogy az ő szarukat szívd - szal én is inkább EU-n belül próbálkoznék ilyet venni, mert ha bontanak, tényleg megütheted a bokádat vele)

    (#12070) nzozz
    Az összefoglalóba írva van, illetve itt valaki egyszer összeírt egy listát már, melyet várunk, hogy berakjanak az összefoglalóba...
    Amúgy azért van ez a fórum, hogy megosszuk a bolt tapasztalatainkat... olvass vissza!
    Ez ilyen... valakinek ez válik be / valakinek az... ki kell tapasztalni... ne akard már, hogy mindent mi csináljunk helyetted (ez most nem lebaszás, csak na érted - ennyi utánaolvasásba nem halsz bele, ha már rászántad magad, hogy külföldről rendelsz)

    "(#11172) CineDOG1 válasza Orf3usz (#11171) üzenetére
    Körbenézel. :)
    Soroljam fel a kínai boltokat?

    minideal, antelife, geekbuying, tmallbox, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk, pandawill, buyincoins, ttmalls, vopmart, spemall, dinodirect, tmart, lightinthebox, coolicool, mixeshop, mcbub, chinapadmall."

    [ Szerkesztve ]

    JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

Új hozzászólás Aktív témák