Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • axlfsi

    veterán

    válasz energy4ever #1656 üzenetére

    Koszi a gyors valaszt! :)

    12 es 20 evesek. Megy a hype a 900p vs. 1080 kozott es habar az osszehasonlito videokban (amikor "osztott kepernyon" egy yt videoban egymas melle vagjak oket, valoban latszik a kulonbseg, nem is kicsit, de allitolag egyebkent onmagaban, egyedul nem feltuno). XO-nal jobb az ingyenesen letolheto kinalat (Gold Live melle, stb), de PS4-nel is vannak hasonlok ugy tudom. Jo ideje (PS2) Xbox partiak vagyunk, most is van itthon egy 360-as, amit nem is tervezunk (egyelore) eladni, ezert talan kicsit jobban huz a szivem az XO fele, illetve a kontroller nalam is donto szempont.

    Ami az arakat illeti a belinkelt ket hirdetesnel, velemenyed szerint korrekt vagy inkabb nezzek 0 perces, vadonatujat, dragabban, de boltbol? Szamit az, hogy a konzol "ki lett bontva 1-2 hetre, de a tartozekok bontatlanok"? ... megmondom oszinten, nem ertem mi a tenyleges uzlet ebben a hirdetonel, talan nem is tartozik ram, de attol meg elgondolkodtat (nyilvan), hogy mit veszek...

    UI.: ugy tudom, hogy a PS4-nel is telepithetok a jatekok (ellenkezo esetben mi ertelme lenne az 500GB illetve az 1TB-nak?).

    [ Szerkesztve ]

    ˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜

Új hozzászólás Aktív témák